Kaksi liittymää

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Azimon, 14/8/08.

 1. Azimon

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/8/08
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Kyselen ehkäpä tyhmiä mutta kysynpä silti. Itselläni on tällä hetkellä kaksi liittymää ja puhelinta, siviililiittymä ja työliittymä (dna). Haluaisin kuitenkin siirtyä käyttämään pääasiassa vain työliittymää sen edullisuuden ja helppokäyttöisyyden (2 puhelinta -> 1 puhelin) vuoksi, mutta haluaisin säilyttää myös siviililiittymän numeron rinnalla. Siviilinumeron siirto työliittymään ei ole mahdollista.

  Onko ratkaisu hankkia kuukausimaksuton mahdollisimman halpa siiviililiittymä josta asetetaan soitonsiirto työliittymään? Maksaako soitonsiirto jotain ja kääntääkö se myös teksti- ja multimediaviestit? Tarvitsenko tällöin puhelimen jossa pidän soitonsiirtoliittymän sim-korttia vai toimiiko soitonsiirto suoraan puhelinkeskuksesta tms? Jos tämä on ainoa ratkaisu, mikä olisi hyvä kuukausimaksuton liittymä?

  Olisiko mahdollista asettaa kaksi numeroa osoittamaan yhteen liittymään, niin ettei kahta liittymää tarvita?

  Onko muita vaihtoehtoja asian toteuttamiseen?
   
 2. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  www.specialphones.eu ja sieltä dual sim both online Kiinan ihme -malli :)
   
 3. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16596
  Tykkäykset:
  4832
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Käytännössä on mahdollista.
   
 4. jake79 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/03
  Viestit:
  1995
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 Active ja DNA
  siirrä oma liittymäsi dna:lle onni liittymäksi niin ei mene kuin 0,66e/kk ja soitonsiirrot on ilmaisia työliittymääsi kerta se on myös dna:lla. omaa liittymäkorttiasi ei tarvitse pitää puhelimessa sen jälkeen kun olet siihen kytkenyt soitonsiirron.

  tarvittaessa voit hommata työpaikkasi kautta tuplakortin. eli sim-kortti jossa on kaksi numeroa. sinun oma ja sitten työnumero. puhelimen valikosta vain sit aina valitset kumpaa numeroa haluat käyttää. se numero mikä ei ole päällä niin siitä sit taas soiton siirto päälle aktiivisena olevaan numeroon ja siirto siis ilmaista dna-dna välillä...
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Toimiiko myös SMS ym. viesteillä?
  Aloittaja ei kertonut miksei siirtänyt numeroa työnantajalle, syitä voi olla monia, mutta sain sen käsityksen ettei teknisesti onnistu, mutta ei kai DNAlle mitään estettä sille olisi, kun ilmeisesti liittymä ei kuitenkaan ole määräaikainen.

  DNA vähän rajoittaa mahdollisuuksia, mutta eri operaattoreilla on erilaisia mahdollisuuksia hoitaa asia vähän riippuen mietä haetaan.

  Ilmeisesti kysyjä haluaa käyttää vain ja ainoastaan työliittymää ja numeroa, mutta haluaa vanhan liikenteen uuteen, jolloin voi miettiä Saunalahtea SMS (jos se nyt toimii luetettavasti) ja puheen siirtoineen, MMS viestit pitää sitten tuupata jonnekkin.
  Sitten on toki niitä luuri kirjahyllyyn konsteja, esim S60 kone joka edelleen lähettää tulleet SMS viestit.
   

Jaa tämä viestiketju