Mobiili.fi Kaivattu Instagram-uutuus ja tekstiviestit tulossa Facebookiin?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Facebook on testannut viime aikoina hyvin aktiivisesti uusia ominaisuuksia. Sovelluksessa on bongattu esimerkiksi useita erikoistuneita syötteitä yhden uutisvirran sijaan. Nyt käyttäjät ovat havainneet usean tilin hallintaa ja tekstiviestiominaisuuksia.

  Android Police kertoi eilen useista sovellusuudistuksista, joita Facebookin on havaittu testaavan. Jotkut käyttäjät ovat kohdanneet uudenlaisen Material Design -henkisen ulkoasun sovelluksessa, jonka myötä esimerkiksi yläpalkin väritys saattaa muuttua.

  Toinen mahdollinen lisäys on useiden tilien tuki. Instagramiin tuotiin tällä viikolla kaivattu mahdollisuus vaihtaa lennosta rinnakkaistilien välillä ja nähtyjen kuvien perusteella vastaava ominaisuus saattaa ilmaantua myös Facebookin puolelle.

  [​IMG]

  Näiden lisäksi ainakin yksi käyttäjä on nähnyt SMS- eli tekstiviesti-vaihtoehdon Facebookin valikoissa. On siis mahdollista, että Facebook harkitsee tekstiviestien sisällyttämistä palveluunsa pikaviestien lisäksi. Tähän mennessä nähdyn materiaalin perusteella Messenger-viestit ja tekstiviestit pidettäisiin omissa ketjuissaan ja tekstiviestit merkattaisiin selkeästi muun muassa omalla värillään.

  [​IMG]

  Suurimmalla osalla käyttäjistä nämä uudistukset eivät varmasti näy, sillä Facebookin tapana on testata mahdollisia uudistuksia hyvin rajatuilla käyttäjäjoukoilla. Toistaiseksi ei siis ole varmuutta mitkä uudistukset – jos mitkään – päätyvät lopulta osaksi virallista Facebook-sovellusta.

  Päivitys kello 9:27: Facebook on varmistanut Tech Crunchille, että useiden rinnakkaistilien tuki tuodaan Facebook Messengeriin. Facebookin edustajan mukaan lukuisat käyttäjät ovat kaivanneet mahdollisuutta tarkastaa viestinsä yhteisiltä puhelimilta tai lainalaitteilta. Ominaisuus tuodaan saataville maailmanlaajuisesti.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju