Mobiili.fi Kaivattu Galaxy Note5 saapuu sittenkin Eurooppaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung esitteli elokuussa kaksi kookasta huippupuhelinta. Näistä Suomeen ja muualle Eurooppaan saapui kaarevanäyttöinen Galaxy S6 edge+. Kynätoimintoihin panostavan Galaxy Note5:n Samsung päätti taas jättää tuomatta Eurooppaan. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että yhtiö on pyörtämässä päätöstään.

  Alkusyksystä Samsung näki viisaimmaksi keskittyä Euroopan markkinoilla Galaxy S6 edge+:n markkinointiin. Ratkaisu oli periaatteessa ymmärrettävä, sillä S6 edge+ ja Note5 ovat teknisesti lähes identtiset laitteet. Suurimman eron tekevät ulkoiset tekijät, kuten Note-sarjan S Pen -kynä, josta monet käyttäjät ovat pitäneet.

  Tämän vuoksi Samsungin päätös otettiin useimpien eurooppalaisten parissa huonosti vastaan. Samalla moni oli sitä mieltä, että laite tuodaan varmasti Eurooppaan jossain vaiheessa, ja jopa Samsung jätti ratkaisuunsa harkinnan varaa.

  Nyt harkinta on nähtävästi tehty, sillä sekä Gadgette että Android Central kertovat saaneensa lähteiltään varsin varman tiedon Samsungin tulevista suunnitelmista. Lähteiden mukaan Galaxy Note5 tuodaan viimein Eurooppaan vuoden 2016 alussa.

  Samsung ei kuitenkaan ole toistaiseksi julkistanut Note5-aikeita itse. Virallista julkaisuilmoitusta joudutaan siis vielä odottamaan, mahdollisesti ensi vuoden puolelle asti. Galaxy Note5 -jättipuhelinta palavasti kaipailevat voivat kuitenkin suhteellisella varmuudella huokaista helpotuksesta.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note5 ja S Pen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju