Kaipailisin hieman tietoja N8910i -mallista.

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja JanuusKa, 5/1/06.

 1. JanuusKa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/03
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Missä hintaluokassa nykyään pyörii käytetyt Nokian 8910i mallit? Uutenahan noita ei enää saa joten kuinka paljon takuuta on uusimmissa yksilöissä ja koska malli on poistunut myynnistä? Paljonko takuuta on ollut alkujaan(12kk/24kk)? Tuollaisen hommaaminen on ollut harkinnassa jos jostain löytäisi hyväkuntoisen yksilön ja saisi hieman suuntaa hinnasta. Ja minkälaisia käyttökokemuksia porukalla on ollut? Lähinnä onko aivan susi vai hyvä peruspuhelin.
   
 2. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  200-300 riippuen kunnosta. Halvemmallakin voi saada hyvällä tuurilla tai kovia kokeneen yksilön.

  1.4.2005 jälkeen myydyillä Nokialaisilla on 24kk takuu, mutta luulen ettei tuon jälkeen ole enää uusia 8910i:tä myyty joten tuoreimmissa tapauksissa saattaa takuuta olla jäljellä enää kuukausi-pari.

  Hyvä puhelin tuo oli ja jos vielä jostain uuden saa niin on yhä edelleen. Soittoäänet ovat tosin pelkkiä piippauksia ja näyttökin on pieni ja nykyisiin värinäyttöihin verrattuna kuvaltaan kehno. Akunkesto on suht hyvä ja bluetooth-toimiva. Harmi että tuli silloin kauan sitten omasta luovuttua.
   
 3. kultapyssy

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/6/03
  Viestit:
  104
  Tykkäykset:
  0
  Tollasta olisin itsekkin hommaamassa ebaysta uutena, kun juuri puhelimena mielestäni todella hyvä ja erittäin harvinainen sekä tyylikäs. Akku kestää uusiin miljoona värillisiin peleihin verrattuna todella pitkään. Luuri 220e + toim. kulut 20e + suomen kieli ~25e = 265e.
   
 4. JanuusKa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/03
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Kiitokset John Cooper ja kultapussy vastauksista...
  Soittoäänillä ei minulle ole juurikaan arvoa, suurimman osan ajasta puhelin on taskussa piippauksella ja värinähälytyksellä. Värinäominaisuus taitaa olla jo vakiona tuon ikäisissä puhelimissa. Näyttö voinee tuntua aluksi pieneltä mutta uskon että se on tottumiskysymys. Osalla porukasta tuntuu olleen vaikeuksia mikin kanssa... Onko niistä selvitty mikin vaihdolla ja kuinka suuri toimenpide tuo yleisesti olisi? Onko mikki jotenkin kiinteästi kiinni tuossa alemmassa kotelossa vai ylemmässä näyttöosassa. Eli vaihtuuko mikki näin ollen pelkillä kuorien vaihdolla vai onko se erillinen osa joka pitää erikseen vaihtaa?

  Tässä muutamia lisäkysymyksiä ja näihin olisi kiva saada vastaus...
   
 5. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  En tiedä onko mikkiä saatavana erikseen vai kuuluuko se osaksi kuorta. Itselle vaihdettiin aikanaan 8910:in pelkkä etukuori joka maksoi toista sataa euroa eli jos hintaluokka on tuolle "alakuorelle" ja mukana tulevalle mikille tuota luokkaa en edes uskalla arvata kuinka kallista tuosta korjauksesta tulee...
   
 6. JanuusKa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/03
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Tuo ainakin pätee täällä pohjoisessa. Aamulla kävin pikaisen kierroksen viiteen kivijalkaliikkeeseen täällä kaupungilla ja saldona oli että yhdessä liikkeessä oli kyseinen malli pyörähtänyt vaihdossa viimeisen puolen vuoden aikana. Hintana oli ollu 80€ ja puhelin oli lähtenyt hyllystä samantien. Joka paikassa sanottiin ettei niitä alkujaankaan ole kovin montaa myyty ja varmaan aika vähän on enää liikkeellä.

  Tuostakin oli puhetta että korjaamallahan saisi huonompikunoisestakin käytetystä hyvän pelin mutta hintaa korjaukselle tahtoo kertyä turhan suuri summa. Ja edelleen tarvittaisiin jostain se luuri... Huuto.netissä oli muutama yksilö myynnissä mutta niistä kahdessa oli juurikin tuo mikkivika ja kolmannella hintaa mielestäni turhan paljon.
   

Jaa tämä viestiketju