1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Kaipaatko uusinta Androidia puhelimeesi? Näin eri valmistajat päivittivät Marshmallowiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Apteligent on listannut, miten eri älypuhelinvalmistajat ovat päivittäneet puhelimiinsa Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmää ja kuinka vakaasti sovellukset toimivat eri valmistajien puhelimissa.

  Android 5.x.x Lollipopia seurannut 6.0 Marshmallow julkaistiin alkujaan lokakuussa 2015, ja sen seuraaja, Android 7.0 Nougat on virallisesti tulossa ulos muutamien viikkojen kuluttua.

  Apteligentin tilastoissa ei huomioitu Googlen itsensä markkinoimia Nexus-puhelimia, sillä ne saavat aina ensimmäisenä uusimman virallisen Android-version. Yhdysvaltojen tilastoja tarkastellessa ensimmäisenä uutta Androidia alkoi julkaista Motorola, joka aluksi kokeili uutta versiota pienemmällä jakelulla ja parin kuukauden testailun jälkeen asetti Marshmallowin laajempaan jakeluun.

  Motorolan tavoin myös LG jakoi päivitystä ensin vain pienelle valikoimalle puhelimia, mutta ensimmäisen kuukauden jälkeen se aloitti päivityksen laajemman jakelun.

  HTC ei kiirehtinyt päivityksen jakelun aloittamisessa, mutta kun se päivitykset aloitti, saivat monet puhelinmallit päivityksen käytännössä samaan aikaan. Samsung ja Sony odottivat yli viisi kuukautta Marshmallowin virallisesta julkaisusta, ennen kuin ne aloittivat sen jakelun päivityksinä, mutta alkuun päästyään Samsung laittoi päivityksen nopeasti jakoon monelle eri puhelinmallille.

  Käyttöjärjestelmäpäivitysten lisäksi Apteligent tilastoi myös sovellusten kaatumisherkkyyttä eri valmistajien Android-laitteilla. Parhaiten tässä tilastossa menestyi Sony, jonka laitteilla sovelluksia kaatui kaikkein vähiten. Perässä seurasivat järjestyksessä Motorola, HTC, Samsung ja LG.

  Apteligentin mukaan uusinta Androidia himoavien kannattaa valita joko tuleva Nexus-puhelin tai syyskuussa julkaistava LG V20, joka on ensimmäinen Android Nougatilla julkaistava puhelinmalli. Jos taas ostaja haluaa sekä vakautta että nopeita päivityksiä, suosittelee Apteligent Motorolan uusia Moto Z -malleja.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju