Mobiili.fi Kaikkien aikojen tyylikkäin älykello? Apple Watch Hermèsin myynti alkoi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uusi Apple Watch Hermès -sarja on nyt ilmestynyt myyntiin ja on saatavilla kolmena eri versiona, jotka kulkevat nimillä Single Tour, Double Tour ja Cuff. Uudet Apple Watch -kellot maksavat versiosta riippuen 1100–1500 dollaria, ja ovat saatavilla 70 eri jälleenmyyntiliikkeestä ympäri maailman. Ainakin toistaiseksi Hermès-mallit ovat myynnissä pelkästään kivijalkamyymälöissä ja suomalaisten kannalta lähin jälleenmyyntipiste löytyy Berliinistä.​

  Niille, joille Hermès-nimi ei lähtökohtaisesti sano mitään kerrottakoon, että kyse on ranskalaisesta muotitalosta, joka kilpailee luksustuotteissa muun muassa Chanelin ja Louis Vuittonin kanssa. Apple ilmoitti yhteistyöstä Hermèsin kanssa viime kuussa pidetyssä lehdistötilaisuudessaan ja nyt julkaistut kellohihnat ovat ensimmäinen esimerkki yhteistyön tuloksista.

  Uudet kellomallit ovat osa Applen taktiikkaa markkinoida älykelloja yhä enemmän luksustuotteina tavallisen kuluttajatekniikan sijaan. Samalla Hermès-kellot tarjoavat Applelle hyvän sauman tavoittaa niitä kuluttajia, jotka eivät pitäneet Apple Watchin perusmallien tyylistä, mutta eivät toisaalta halunneet sijoittaa yli 10 000 euroa maksavaan Apple Watch Editioniin.

  Apple Watchin ostoa harkitsevien ei tarvitse odottaa enää kauaa, sillä kellojen jälleenmyynti alkaa Suomessa ensi perjantaina. Vielä ei ole tietoa tuleeko Hermès-mallit myös Suomessa myyntiin, mutta pientä lupausta asiasta antaa Applen nettisivuilta löytyvä suomenkielinen esittely.

  Alla kuvia muutamista myyntiin tulevista Hermès-malleista.

  [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju