Kaikki veneilijät huomio! Meripelastusseuralta apua ja turvaa Trossi-sovelluksella

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

Trossi-sovellus Androidille.


Suomen Meripelastusseura on tuonut tarjolle Trossi-sovelluksen veneilijöille. Sovellusta esitellään nyt Helsingissä Messukeskuksessa 10.-19. helmikuuta järjestettävillä Vene 17 Båt -messuilla.

Ilmainen Trossi-sovellus on saatavilla Androidille Google Playsta ja Applen iPhonelle App Storesta. Osa toiminnoista, kuten reittisuunnittelu, on tarjolla vain Trossi-jäsenille.

Sovellus perustuu kansainväliselle SafeTrx-pohjalle ja Meripelastusseura tuo sen suomeksi käännettynä tarjolle suomalaiseen veneilykäyttöön.

Trossissa voi rekisteröidä veneen palveluun ja suunnitella venematkoja älypuhelimella. Sovelluksessa voi tallentaa matkan valitsemalla aluksen, määrittämällä matkan määränpään, laskemalla arvioidun saapumisajan (ETA), antamalla aluksella olevan henkilömäärän ja matkan toiminnan tyypin.

Matkan aloittamisen jälkeen tiedot synkronoidaan verkkoon ja sijainnin raportointitoiminto käynnistyy sovelluksessa. Sovellus lähettää säännöllisin väliajoin sijaintiraportin palvelimelle, ja määritetyille hätäyhteyshenkilöille lähetetään automaattisesti ilmoitus, jos määränpäähän ei saavuta arvioituun saapumisaikaan mennessä. Hätäpuhelua soitettaessa sovellus raportoi myös sijainnin.

Sovellus lisää näin myös merkittävästi turvallisuutta vesillä. Mukana on myös hätä- tai avustuskutsun lähettämisen mahdollisuus, lähimpien meripelastusasemien, satamien ja polttoainejakeluasemien tiedot sekä Meripelastusseuran pelastusalusten reaaliaikaiset sijainnit, Meripelastusseuran toimittamat turvallisuussanomat ja yleisiä veneilyturvallisuustietoja muun muassa merimerkeistä ja väistämissäännöistä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom