Mobiili.fi Kaikki Note7-käyttäjät eivät haluaisi luopua puhelimestaan räjähdyksistä huolimatta – uusi...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nicholasvillessä pamahtanut Galaxy Note7.


  Samsung on alkuviikon aikana kertonut, että kaikkien Galaxy Note7 -puhelinten käyttäjien tulisi sammuttaa se ja lopettaa laitteen käyttö. Puhelimensa voi palauttaa sen jälleenmyyjälle, jotka tarjoavat rahojen palautuksen tai vaihtomahdollisuuden muuhun laitteeseen.

  Osa Galaxy Note7 -käyttäjistä, sen superfaneista, on kuitenkin osoittautunut jääräpäisiksi asian suhteen. Note7-räjähdyksistä ja Samsungin ohjeistuksesta huolimatta he aikovat kuitenkin jatkaa puhelimensa käyttöä, kertoo CNET.

  Monet eivät usko ongelmiin, koska heidän oma puhelimensa ei ole vielä ylikuumentunut. ”Kaikki kaverini, he nauravat minulle, lähettävät memejä minulle Facebookissa”, kommentoi muun muassa Robinson Suarez. ”Se on mitä on, en ole huolissani”. Hänen mukaansa hän on katsellut esimerkiksi yli kaksituntisia elokuvia laitteellaan eikä se ole vielä kuumentunut. Suarez kertoo vaihtaneensa alkuperäisen Note7:n uuteen vaihtolaitteeseen ei sen räjähdysvaaran takia, vaan vain saadakseen uuden puhelimen.

  Aiemmissakaan Note7-tapauksissa ei kuitenkaan ole raportoi puhelimen kuumenneen selvästi etukäteen, joten kärähdys voi tapahtua ilmeisesti ilman minkäänlaisia ulkoisia ennakkovaroituksia. Useammat puhelimet ovat myös räjähtäneet esimerkiksi yön aikana – kuten alta löytyvällä uudella videollakin, joten räjähdykseen ei näytä tarvittavan puhelimen rasittamista sitä käyttämällä.

  Useat Note7-käyttäjät ovat tykästyneet sen suureen näyttöön, joka kaartuu reunoille, sekä muun muassa S Pen -kynätoimintoihin. Ja kuten Mobiili.fin arvostelussakin kävi selväksi, oli Note7 erinomainen älypuhelin.


  @SamsungMobileUS sorry but I'm keeping my Note 7.

  — D (@flo_rizer) October 11, 2016  @SamsungMobile I don't think I can part with my Note 7. It is perhaps the best phone to come out in the last two years. It's perfect.

  — Kenny (@TheRealKenny27) October 11, 2016


  Suarez pelkää, että Samsung aikoo uudelleen alkaa rajoittaa Note7:n toiminnallisuutta uusienkin puhelinten osalta, kuten se toimi ensimmäisen kierroksen alkuperäistenkin Note7-laitteiden osalta. Niiden akun lataus rajoitettiin korkeintaan 60 prosenttiin ja näkyvällä ilmoituksella kerrottiin tarpeesta vaihtaa puhelin.

  Mitä todennäköisimmin Samsung tulee myös uusiin Note7-puhelimiin lähettämään ohjelmistopäivityksiä, jotka ajavat ihmiset palauttamaan laitteet. Samsung tuskin haluaa puhelinten jäävän käyttöön ja räjähtelemään alta löytyvän videon tavoin. Mitä vähemmän vastaavia tapauksia sattuu, sen parempi kaikille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju