Mobiili.fi Kaikki irti VR:stä: Oculus Touch -ohjaimet ja uudet kuulokkeet nyt ennakkotilattavissa –...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oculus Touch.


  Oculus on tuonut nyt ennakkotilattavaksi uudet pitkään odotetut Oculus Touch -ohjaimet sekä myös uudet Oculus Rift -kuulokkeet omassa verkkokaupassaan.

  Oculus Touch -ohjaimia käytetään yhdessä Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslaitteen kanssa muun muassa pelaamiseen. Ohiainten mukana on kerrottu toimitettavan myös VR Sports Challenge ja Unspoken -pelit.

  Oculus Touch -ohjaimet maksavat 199 euroa ja niiden toimitukset käynnistyvät 6. joulukuuta alkaen.

  Samalla nyt ennakkotilattavaksi ja 6. joulukuuta alkaen toimitettavaksi ovat tulleet myös uudet Oculus Rift -kuulokkeet. Kyse on korvan sisälle ulottuvista ns. in-ear-nappikuulokkeista aiempien korvan päälle asettuneiden kuulokkeiden sijaan. Uudet nappikuulokkeet mahdollistavat syvemmän uppoutumisen virtuaalitodellisuuteen ulkopuolisten häiriöäänien jäädessä paremmin kuulumattomiin. Oculus Rift -kuulokkeiden hinta on 59 euroa.

  [​IMG]
  Oculus-uutuudet ja tuttu Oculus Rift ovat jo tilattavissa sen omasta verkkokaupasta.


  Itse Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslaitteen hinta on edelleen 699 euroa. Lisäksi sen käyttöön tarvitaan tehokas PC-tietokone Windows-käyttöjärjestelmällä.

  Oculus ja sen omistaja Facebook kertoivat viime viikolla myös useista Oculus-laitteisiin tulossa olevista uusista toiminnallisuuksista ja sisällöistä.

  [​IMG]
  Oculus Rift ja uudet kuulokkeet.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju