Kadonnut video

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja teroper, 2/5/11.

 1. teroper

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/10
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Tätä on varmaankin kysytty aiemminkin mutten löytänyt vastausta...

  Kuvasin eilen n. vartin verran videota samsung galaxy s:llä ja kuvatessa sormi osui vahingossa takaisin-nappiin, jolloin nauhoitus päättyi kuin seinään ja videotiedosto jäi tallentumatta. Onko kyseistä videota mitenkään mahdollista kaivaa enää esille, vai onko tärkeä video tosiaankin nyt lopullisesti menetetty yhden pienen vahinkopainalluksen takia. Olen muutamalla recovery ohjelmalla yrittänyt videota kännykästä etsiä mutta tuloksetta. Jos joku osaa antaa vinkkiä miten tuon videon saisi vielä pelastettua niin olisin todella kiitollinen.
   
 2. Limpperi

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/2/11
  Viestit:
  239
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S II
  Valitettavasti sitä ei voi enää saada takaisin mitenkään, koska videopätkää ei edes tallennettu.
   
 3. cubeqtio

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/11/08
  Viestit:
  192
  Tykkäykset:
  0
  Kun alkaa videokuvaa niin paina rec nappia ja sitten näpäytä virtanappia niin napit menee lukkoon. Täten ei tuu vahinkolaukauksia.
   
 4. teroper

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/10
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Tuo näppäinten lukitseminen on hvä tietää vastaisuuden varalle. Vaikka nyt on kyllä galaxyn myynti vakavassa harkinnassa jos video pojan ensimmäisistä leikeistä tosiaan on menetetty yhden vahinkopainalluksen takia. Kyseessä ei kuitenkaan ole ainoa vastoinkäyminen samsungin kanssa. Luulisi että jonkinlainen väliaikaistiedosto videosta puhelimeen jäisi vaikkei sitä oikein tallennettu olisikaan, kun vain tietäisi miten sen saisi esille.
   
 5. Stüldt Håjt

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/12/03
  Viestit:
  226
  Tykkäykset:
  2
  Nexus S:llä kokeilin ja takaisin- tai kotinappia painamalla ja tässä se pysäyttää tallentamisen ja tallentaa sen videon ennen poistumista.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Johonkin se on täytynyt tallentua, esim RAMiin kovin pitkää pätkää saa mahtumaan, ellei jotain CIF tarkuista MPEG 4sta ole. Jos talennusta ei tiedostojärjestelmässä näy, niin sen kaivaiminen esiin on sitten eri juttu.
   
 7. teroper

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/10
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Kokeilin kaverin HTC:llä vastaavaa tilannetta ja se kyllä ymmärsi tallentaa "vahinkopainallukseen" asti kuvatun videon. Soitin myös samsungin tukeen ja sieltä tuli ikävä vastaus. Hekin olivat sitä mieltä että videota ei voi palauttaa jos se on jäänyt tallentamatta, vaan se on pyyhkiytynyt pois puhelimen muistista. Mutta tuntuisi uskomattomalta, että se tosiaan olisi täysin poistunut muistista, eikös tiedostot yleensä vaadi päälle kirjoittamisen ennenkuin ne ovat palauttamattomissa... Kyseessä on tosiaan sen verran tärkeä video että voisin jopa harkita puhelimen roottaamista jos se vaan auttaa pääsemään kadotettuun tiedostoon käsiksi.
   
 8. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Aika yllättävää tietoturvaa jos päällekirjoittaisi. päällekirjoitetu se voi toki jo nyt olla, riippuen mitä laitteella olet tehnyt.

  Jos se on tallennettu massamuistille ja vain deletoitu, niin massamuistista sopivilla apuvälineillä voi yrittää PCllä kaivella, jossain joku ketju jossa joku kyseli deletoitujen digikuvien perään, siellä jotain yksikertaisia ohjelma ehdotuksi (Taisivat olla lähinnä FAT32 teidostojärjestelmälle). Jos kovasti tärkeä video niin onhan noihin ammattiapuakin, jos pelkää että itse söhlii.
   
 9. teroper

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/10
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Yritin useammallakin recovery ohjelmalla videota etsiä muistikorteilta ja yksi tiedosto voisi kokonsa puolesta ollakin kyseinen video. Ikävä kyllä useimmat "pelastetut" videot osoittautuivat rikkinäisiksi joten suurta iloa löydöistä ei ole ellei niitä saa mitenkään korjattua. Koska videota ei tullut tallennettua niin epäilen että muistikortin sijaan se voisi edelleen olla puhelimen omissa väliaikaiskansiossa, mutta niihin käsiksi pääseminen ei varmaankaan onnistu ilman roottaamista??? Puhelinta en ole pariin päivään käyttänyt kuin puhumiseen jotta välttyisin päällekirjoittamiselta. Videolla on tosiaan sen verran paljon minulle arvoa että voisin ammattiapuunkin turvautua jos sellaista jostain saisi.
   
 10. apek

  apek VIP

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/8/10
  Viestit:
  4750
  Tykkäykset:
  2095
  Puhelinmalli:
  Nexus 6P
  Tiedoston palautukseen erikoistuneet yritykset veloittavat sen verta paljon operaatiosta, että tuskin on järkevää. Tuhannella eurolla voi saada jo jonkin firman hommiin.
   

Jaa tämä viestiketju