Mobiili.fi Kaappaa Pokémoneja tosimaailmassa – Erikoinen peliprojekti pian pelaajien käsissä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  VR-teknologiat ja lisätty todellisuus tekevät tänä vuonna tuloaan useiden laitteiden voimalla. Lisäksi virtuaalielementit alkavat valua perinteisempien mobiilipelien puolelle. Eräs esimerkki tästä on Pokémon Go, joka lupaa tuoda tutun hirviönmetsästyksen todelliseen maailmaan.

  Pokémon Go on Niantic Labsin peliprojekti, jota työstetään yhteistyössä Nintendon ja Pokémon Companyn kanssa. Pelin idea on tuoda maailmanlaajuista menestystä jo vuosia takoneet taskuhirviöt puhelimille.

  Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen roolipeli, vaan lisätyn todellisuuden konsepti. Tarkoituksena on, että pelaajat vaeltavat oikeassa maailmassa, etsivät pokémoneja, kokevat taisteluja ja kaappaavat otuksia kokoelmiinsa. Artikkelin lopusta löytyvä video esitteli Go-ideaa jo syksyllä lievästi sanottua vahvoin mielikuvin. Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, miltä kokemus todella tulee näyttämään.

  Lisätietoja voi kuitenkin olla luvassa pian. Niantic on nimittäin Polygonin mukaan ilmoittanut, että Pokémon Go saapuu kenttätestaukseen vielä tämän kuun aikana. Ensimmäiset pelaajat pääsevät siis pelin pariin pian, vaikkakin aluksi vain Japanissa.

  Pokémon Go aiotaan julkaista maailmanlaajuisesti. Minkäänlaista aikataulua projektille ei kuitenkaan ole ilmoitettu, mutta lisätietoa pitäisi alkaa tipahdella käyttäjätestien myötä. Uuden Pokémon-pelin ohella Nintendo julkaisee tänä vuonna mobiilipelejä myös itse.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju