1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Kaakissa MP3:set hävisivät soittoäänilistalta

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja MSuomi, 11/4/04.

 1. MSuomi

  Liittynyt:
  11/4/04
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Noin siis kävi. Ei mitään väliä vaikka kopioisi kappaleet puhelimenkin muistiin, ne eivät vain näy siellä... Soittimella niitä pystyy kyllä kuuntelemaan. Aiemminkin kävi noin, mutta silloin auttoi buutti, nyt ei. Kellään vastaavia kokemuksia? Softaversio on 3.30. Kannattaako tuo käydä päivittämässä, mitään tietoja eroista noilla versioilla...
   
 2. Xaeron

  Xaeron Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2505
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 4S
  No N-Gagea viedään jo 4.x softaversioissa, että suosittelisin kyllä käydä päivityttämässä..
   
 3. Nemesis-88 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/2/03
  Viestit:
  5619
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 1020
  Mulla oli kans joskus sama bugi Gagessa. Oli todella vi**umaista jos olit esim. vaikka automatkalla ja halusit kuunnella musiikkia. Päivitys varmaan auttanee.
   
 4. MSuomi

  Liittynyt:
  11/4/04
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Mielenkiintoista on, että midit näkyvät soittoäänilistassa, mutta kun valitsee oman midin soittoääneksi, on puhelimen soidessa kuitenkin äänenä perusmidi... Metkaa.
   
 5. MSuomi

  Liittynyt:
  11/4/04
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Muissa ongelmatilanteissa ehdotetaan formatoimista. Tarkoittaako tuo nyt sitten raa-asti format C - komennon antoa? Heittääkö luuri sitten rommilta käyttiksen takaisin, vai mitä?

  PS. No, kun ei ketään vastannut, päätin raa-asti testata itse. Palautin tehdasasetukset -> ei apuja, formatoin muistikortin -> auttoi. Taas löytyi MP3:set listalta ja toimi. Hauskaa, tai sitten ei ;)
   

Jaa tämä viestiketju