K810i puhelimen tunnistus

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja jaagi, 6/11/07.

 1. jaagi

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/3/06
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Ongelmana on se, että pc ei tunnista puhelinta eli en saa yhdistettyä puhelinta koneeseen. Mikä neuvoksi? heeeeeeeeeeeeelp!
   
 2. Rize

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/7/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Ericsson k810i, DNA Onni
  Et kerro, millä yrität yhdistää puhelintasi tietokoneeseen (USB, Bluetooth, IR), mutta olettaisin että USB-kaapelilla. Itsellänikin tuota tekee joskus, eli ei löydä puhelintani, kun koitan ottaa yhteyttä USB-kaapelin avulla. Minulla ongelmaan on löytynyt apu puhdistamalla puhelimen tiedonsiirtoportin liittimet. Olen käyttänyt siihen topsipuikkoja ja apteekista saatavaa puhdistusainetta. En tiedä, onko tuo sitten paras yhdistelmä ja varmasti paljon parempiakin on, mutta tuo on omalla kohtaa toiminut.
  Itselläni puhelin lojuu päivät taskussa, jossa on kaikkea muutakin roskaa, josta nuo liittimet sitten keräävät itseensä oman osansa. Yleensä 2 viikon välein joudun tuon puhdistuksen tekemään... Joten kannattaa kokeilla tuota liittimien puhdistusta jollain, jos se auttaisi. Voit myös yrittää poistaa kaikki puhelimeen liittyvät USB-ajurit tietokoneesta, kun puhelin ei ole kytkettynä ja sitten kytkeä puhelin ja asentaan ne uudestaan.
   

Jaa tämä viestiketju