K750i ei käynnisty

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja tuomask, 5/8/08.

 1. tuomask

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/6/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Oma puhelin hajos, ja yritän ottaa käyttöön vanhempien vanhaa K750i puhelinta. (hylättiin ilmeisesti joskus koska katkoi puheluita) Ongelmana on että en saa puhelinta edes päälle. Kun kytken laturiin niin ylös tulee punainen valo. Virtanapista ei tapahdu mitään. Kun pistän laturiin ilman akkua niin näyttö välkkyy valkoisena.

  Onko puhelinta enää edes mahdollista saada toimimaan?
  Voiko esimerkiksi akku olla lopussa? Miten tän vois testata?
  Heitänkö suosiolla vain roskiin?

  Apuja :p
   
 2. tuomask

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/6/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  sain käynnistymään flashaamalla W800i:ksi, mutta nyt kohdassa jossa se pyytää pin koodia tulee kun syötän sen : määritysvirhe,ota yhteyttä operaattoriin tai huoltoon.

  tietääkö kukaan ratkaisua tähän?
   
 3. Hatch

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/3/08
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Ei näin, ei todellakaan näin

  Täsmälleen samanlainen vika ilmeni myös omassa k750i:ssäni. Harmittavasti oli takuu mennyt juuri 2kk sitten umpeen. kävin jälleenmyyjältä kyselemässä menisikö vielä takuuseen, ja sanoivat että lähes varmasti kyllä.

  Mutta SE:llä lausahdus "Asiakkaan huomoiminen" taitaa olla varsin vieras käsite, sillä huollosta soitettiin, että SE ei korvaa, koska takuu ummessa. Jokainen vähänkään asiioihin perehtynyt kansalainen tietää, että ainakin kuluttajaviranomaisen mukaan takuu on vain myyntikikka ja ei päätä myyjän virhevastuuta.

  Mutta niin vain kun soitin asiakaspalveluun tämä SE:n huollosta ja takuusta vastaava henkilö tokaisi, että takuu ummessa, ei korvata. Sanoin, että siinä tapauksessa vien asian kuluttajaneuvojan pohdittavaksi, tokaisi tylysti takaisin että siitä vain, se on kuitenkin vain yhden henkilön mielipide ja tämä puhelin Ei tule menemään KOSKAAN takuuseen, koska HÄN päätti asian niin.

  Oli kyllä pöyristyttänän huonoa asiakaspalvelua mielestäni. Anyway, asia lähti tänään kuluttajaneuvojan pohdittavaksi. Aika selvä tapaus joka tapauksessa mielestäni, että jos ei hyvällä niin sitten vaikeimmat kautta.
   
 4. henkka_n

  henkka_n Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/03
  Viestit:
  103
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Desire Z / Motorola Milestone / HTC Diamond / SE K800i
  Etkö onnistunut flashäämään uudestaan seiskapuokiksi? Tuossa omassa 850:sessä oli eilen vielä vastaava vika, mut kahden flashays kerran, ja siihen päälle puoli tuntia laturia, niin se tokeni! :)

  Eli koita vielä ajaa tuohon päälle uusi flashi.
   
 5. Petpat

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/5/06
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Olis kannattanu fläshää EROM ihan seiskapuolikkaalle. Yleensä toi ledin vilkkuminen tarkottaa EROMin vioittumista. KulanKendi -nimisellä ohjelmalla onnistuu päivitys.
   
 6. Hatch

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/3/08
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Saako noita fläshejä jostain? Mites sen sitten pystyy flässäämään jos känny on kuitenkin kiinni, koska virtojahan ei saa päälle.

  Edit:

  Löytyi tällaiset ohjeet, ilmeisesti noihin voi ohjeisiin voi luottaa?
   

Jaa tämä viestiketju