k700i + WLIrc - Socket-ongelma

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja JakeZilla, 31/12/05.

 1. JakeZilla

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/12/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Elikkä tosiaan tuli ostettua itselle tuollainen jo hieman poistuvaa mallia oleva Sony Ericsson k700i. Kännykän käyttöön saatuani latasin hetimmiten siihen softat jmIrc ja WLIrc.

  jmIrciä en saanut toimimaan mitenkään, mutta aikani tapeltua sain WLIrc:n toimimaan, mutta ainoastaan httpgatewayn avulla.
  Socketilla yhdistäessäni puhelin jää piiiitkäksi aikaa yhdistämään, ja sitten ilmoittaa *** Your device does not support sockets!
  Muuten ymmärtäisin tuon, mutta kun kaverini tismalleen sama puhelin tukee.


  Tässä onkin siis ongelma, kaverillani on nimittäin täysin sama puhelin, ja hänellä nuo socketit toimivat. Firmwaresta en ole varma, mutta muuten ainoa ero on se, että hänellä on Kolumbuksen liittymä ja minulla on TeleFinland.

  Nettiä selattuani mieleeni tulevat seuraavat vaihtoehdot:

  - Liittymä, onko TeleFinlandin liittymässä jotain, jonka vuoksi se ei toimi sockettien kanssa. Lisäksi tuntuu etten saanut Telefinlandilta puhelimeeni varsinaisia gprs-asetuksia - ainoastaan WAP ja MMS. Lisäksi Telefinlandilla ei ole olemassa edes omaa irc-serveriä (kuten Kolumbuksella tai Soneralla)

  - Firmware, pitääkö sitä nyt alkaa päivittämään, luulisi nyt kun kyseessä on samoihin aikoihin ostettu puhelin kuin kaverilla että ohjelmistoversiossa ei pitäisi olla radikaaleja eroja.

  - Asetukset, onko puhelimeni asetuksissa jotain sellaista päällä tai poissa, jonka vuoksi ohjelmat eivät toimi.

  Mikähän tuo Internet Acces Point sitten on ja mihin se vaikuttaa?

  Apua saa mielellään koittaa antaa, meni yksi koko yö aamuyhdeksään asti valvoessa kun koitin saada hommaa toimimaan.

  EDIT: Kirjoitusvirheitä
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Ei ole. IRC toimii TF:n liittymillä. Serverinä voi käyttää Soneraa.


  Tästä ei ole tietoa, mutta epäilen virheilmoituksen tulevan javasovellukselta, joka antaa kyseisen "olettamuksen" koska ei saa socketin kautta yhteyttä.


  Tästä se luultavasti on kiinni. APN pitää olla internet. Nyt yrität luultavasti käyttää WAP-yhteyttä. En muista ulkoa missä tuo määritellään kyseisessä mallissa. Siellä on joko java-asetukset erikseen, oletusyhteysosoite tai sitten sovelluskohtaisesti valitaan mitä yhteyttä käytetään. Jos datatileistä ei löydy tiliä, jossa APN on internet niin sitten teet sinne sellaisen.
   
 3. JakeZilla

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/12/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Jes! Sain homman toimimaan :)

  Piti vain piti vaan luoda uus yhteysprofiili, pistää apn:n nimeksi internet ja pistää se profiiliksi javayhteysvalikosta. Helppoa ja yksinkertaista (heti kun joku kertoi mitä pitää tehdä) ;D

  Mutta siis kiitoksia joo tosiaan, kahden yön tappelu palkittiin, nyt toimii jopa jmIrcin kanssa! :)
   

Jaa tämä viestiketju