K700i sekaisin (huollon jälkeen?), kiire, apua

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Flying Finn, 28/11/05.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Flying Finn

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/02
  Viestit:
  468
  Tykkäykset:
  0
  Mun K700i oli huollossa Tampereen SCF:ssä joystickin toimimattomuuden vuoksi tossa vähän aikaa sitten. Softan vaihtoivat myös uusimpaan (oli ilmeisesti vanhin softa sitä ennen). Kun sain takas niin huomasin että aina kun käynnistää, pitää painaa kameranappia ja vasenta valintanappia että pääsee PIN-koodin jälkeen valmiustilaan (muuten jää pelkkä taustavalo palamaan, tyhjä ruutu).

  No tuo kikkailu ei nyt sinänsä haitannut (tosin olisin luullut että olisivat huollossa huomanneet, koska ei tuota ennen ikinä tapahtunut) kun en juuri koskaan puhelintani sammuttele/käynnistä.

  Mutta nyt! Yritin kaikessa rauhassa vaihtaa teemaa (tämä on onnistunut myös huollon jälkeen normaalisti), niin ruutu meneekin ihan valkoiseksi, ja taustavalo sammuu hetkeksi muutaman sekunnin välein. Tämä "vilkutus" jatkuu ja jatkuu näppäinten painelusta huolimatta.

  Kokeilin myös akun ja SIM-kortin irrottamista sekä latausjohdon kytkemistä mutta turhaan.

  Takuu meni muuten juuri huollon jälkeen umpeen, ja asun n. 100 kilsan päässä sieltä Tampereen huollosta että mitään en ole kyllä valmis enää omasta pussistani maksamaan puhelimen korjauksesta. Onko tähän vielä jotain kikkoja? Vai pitäiskö vaan heittää seinään?
   
 2. halojaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/5/04
  Viestit:
  306
  Tykkäykset:
  0
  Heitä seinään ;)

  Tai sitten soittelet huoltoon ja kerrot tilanteen, eiköhän ne siellä osaa neuvoa. Voi tietysti olla että ilmaiseksi ei korjata jos takuukin on jo mennyt. Kannattaa ainakin yrittää.
   
 3. Blur

  Blur Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  9/9/02
  Viestit:
  1866
  Tykkäykset:
  6
  Puhelinmalli:
  -
  Soittele huoltoon, eiköhän ne tuon korjaa.
  Jos eivät suostu korjaamaan, ota yhteyttää johonkin kuluttajaneuvojaan tms. Kyllä laitteen pitää toimia yli vuoden jälkeenkin.
   
 4. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Laitteen valmistajalla / myyjällä on vastuu tuotteestaan vielä takuuajan jälkeenkin. Takuun loputtua nuo mennee pääsääntöisesti kuluttajasuojalain mukaan. Ks. lisää http://www.kuluttajavirasto.fi .
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju