k700i java propleema

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja clode, 2/11/04.

 1. clode

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/11/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Eli kun yritän ottaa jollain java ohjelmalla yhteyttä gprs:n kautta ( kuten wlirc, midpssh), niin ei onnaa.. ei tule mitään virhe ilmotusta mutta kestää ja kestää ja kestää mutta ei. Gprs asetukset pitäis kyllä olla kohallaan sillä kun selaimella toimii ihan normaalisti ja siellä internetprofiileissa javan kohalla on valittuna se profiili mitä selainkin käyttää.

  onkos joku törmänny samaan onkelmaan ?? helppiä.
   
 2. spug

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/9/04
  Viestit:
  193
  Tykkäykset:
  0
  700sessa midpssh käyttää "internet" profiilia (ei siis javaprofiilia), jota käyttää myös sisäinen selain ja johon yleensä määritellään wap profiilin tiedot. Midpssh tarvitsee kuitenkin "aidon internet profiilin" ilman wap gatewaytä ja proxyä. Tämä on tietysti vähän huono juttu, koska kun on käyttänyt ssh:ta ja aikoo käyttää wappia on asetuksia muutettava, mutta tuolla sen kuitenkin saa toimimaan.
   
 3. clode

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/11/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  vielä jos jaksaisit eritellä mitä tungetaan minnekkin kun tän nää gprs asetukset on aika sekavat verrattuna edelliseen luuriin (M55). Eniten tossa hämää kun tuolla on tollane valinta kun "internet tila" http tai wap ...
   
 4. hiekka

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/9/05
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Voiko joku neuvoa tämän asian hieman selvemmin? Minulla on tuo sama ongelma enkä onnistu sitä näiden ohjeiden perusteella ratkomaan.
   
 5. hiekka

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/9/05
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  En tullut ajatelleeksi sitä onko liittymällä merkitystä tämän kannalta. Mulla on Tele Finland. Joten jos joku voisi neuvoa tarkemmin miten pitäisi tehdä jotta saisi tuon MidpSSH:n toimimaan olisin ikuisesti kiitollinen!
   
 6. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Oletko kokeillut hakea asetukset TF:n liittymään SE:n sivuilta jo? Entä saako K700i:ssä erikseen valittua, mitä yhteysprofiilia Java-sovellukset käyttävät. Nopeasti koitin etsiä, mitä SE:n sivuilta löytyvä K700:n pdf-manuaali Javasta sanoo, mutta eipä ollut kovinkaan suuri yllätys ettei sanonut mitään...

  Joka tapauksessa kiitos hyvästä ohjelmavinkistä. Ja toimi ainakin W800i:ssä ihan ok, kun nopeasti testasin. :)
   

Jaa tämä viestiketju