1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

K700i ja K300i latausongelma

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Blur, 18/9/05.

  1. Blur

    Blur Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    9/9/02
    Viestit:
    1851
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Nokia N9 16GB + DNA / HTC Desire Z + Saunalahti
    Elikkäs talosta löytyy Sony Ericssoneja monessa muodossa, mutta näisä kahdessa on ihmeellinen ongelma. Eivät nimittäin lataa millään verkkolaturilla joka talosta löytyy! Merkillisintä kyllä on taasen, että kun nuo molemmat vie autoon ja laittaa autolaturiin kiinni -> lataa täysiä. Jokainen verkkolaturi on testattu toimivaksi T68i, 2x T610, K500 voimalla. Mikäköhän tuossa voisi olla? Yritetty puhdistaa kosketuspintoja jne. Molemmissa takuuta jäljellä, mutta Maifonille lähettäminen on ilkiätä, kun siinä kuitenkin jonkin aikaa menee.
     
  2. veppis

    veppis Supermoderaattori

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9357
    Tykkäykset:
    194
    Mites oletko kokeillut latureita eri pistorasioissa? Jos jostain syystä laturi ei saa tarpeeksi virtaa noiden kahden mallin herättelemistä varten?
     
  3. maikol

    Liittynyt:
    15/12/04
    Viestit:
    57
    Tykkäykset:
    0
    ootko yrittäny heilutella ja väännellä sitä pistoketta siinä kännykässä jos se auttais(omassa k500i:ssä vaatii joskus et alkaa lataan vaikka ne pinnit on puhtaat) ja olekko testannu niitten akkuja toisissa puhelimissa(jos ne käy muihin) mikkä lataantuu että latautuuko niissä koska jos vaikka akut sattus oleen jotenki paskana ettei ota virtaa kunnolla vastaan.
     

Jaa tämä viestiketju