K700i flashaaminen ja debrändäys. Onko kokemuksia?

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja erkki0, 19/1/05.

 1. erkki0

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/1/05
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Eli onko kukaan flashannyt k700i tai jotain muuta SE-kapulaa. Eli tarkoitan toimenpidettä, jossa on saatu vaihdettua operaattorikohtainen (vodafone, 02, T-mobile tai vastaava) softa perus SE-softaan ja mahdollisesti saatu rakas äidinkielemme kapulaan (ei se muuten olis niin tärkee, mutta ois kiva näpyttää t9:llä suomeksi)

  Sain tänään Saksasta k700i:n ja säästin yli 100€. Huomasin kuitenkin, että on olemassa kolikon toinen puoli eli suomenkieliset valikot ja t9 puutuivat. Ajattelin, että voisin päivittää softan kunnes luin vähän lisää aiheesta. Puhelimessa on O2:n softa (kuvat ja aloitusanimaatiot eivät häiritse, ainostaan kieliongelma) ja se toimii muuten moitteettomasti.

  Onko kokemuksia aiheesta (onnistumisia ja epäonnistumisia), mites takuut?

  Aloitin uuden aiheen sillä itselläni meni ainakin pari tuntia lueskellessani aiheen "k700i kysymyksiä" läpi, eli pelkään, että aiheeni uppoaa muuten massaan. Enkä löytänyt yllä olevaan kysymykseen vastausta kyseisen otsikon alta. Sitä paitsi huomasin, että moniin kysymyksiin edes kommentoitu johtuen siitä, että "mielenkiintoisempi" aihe oli menossa samaan aikaan"
   
 2. makiluola

  makiluola

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/05
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  2
  Operaattorisoftan esim. VODAFONE poiston voi hankkia esimerkiksi alla olevilla tavoilla, jolloin tilalle tulee SonyEricssonin oma softa. Suomenkieli on Eu4 kielipaketissa

  A) Ostamalla T28 huoltokaapelin ja maksullisen päivitysohjelman, joka toimii internetin kautta. Lisätietoa saa vaikka täältä http://www.gsm-tech.co.uk/se_tools.php Englanniksi.

  B) Ruotsista; Malmöstä yksi yritys päivittää SonyEricsson puhelimista Vodafonen, ym. operaattorien softan pois. (SonyEricsson V800 mallin Vodafonen softan poisto / päivitys maksaa 299 Kruunua eli noin 33 Euroa + lähetyskulut Ruotsiin ja takaisin.). Lisätietoa www.upplåsning.com. Ruotsiksi.

  Muistakaa, että tällaiset softan "epäviralliset" päivitykset / modaukset eväävät puhelimen takuun useimmiten!

  Jos Englanninkieli on hallussa, niin täältä Esaton keskustelusivuilta saattaa löytyä jotain tietoa http://www.esato.com/board/index.php?viewcat=2, sekä myös Mobile Burnin keskustelusivuilta http://forums.mobileburn.com/forumdisplay.php?s=0acb0c9e0413eb48b3e7f6c783bcc6d2&f=5.
   
 3. tanheis

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  174
  Tykkäykset:
  0
  Debrändäsin ja unlokkasin oman V800:n Davincin ohjelmalla onnistuneesti. Laitoin Z800 softan sisään.
   

Jaa tämä viestiketju