K500i sekosi

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Josses, 19/7/06.

 1. Josses

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Eli puhelin toimi hyvin vielä illalla, mutta yön aikana akku oli päässyt loppumaan kun ei ollut laturia lähettyvillä. No pistin puhelimen aamulla lataukseen ja käynnistin. Kaikki hyvin, laitoin pin-koodin jonka jälkeen puhelin toimi muutaman sekuntin ja sammui. No tuumin että akussa ei ollut vaan virtaa tarpeeksi ja jätin puhelimen lataukseen. Käynnistin uudestaan tunnin latauksen jälkeen. Pin-koodille asti kaikki taas hyvin. Sony Ericsson latausanimaatiokin tuli ihan hienosti. Pääsin kohtaan haetaan verkkoa jossa puhelin jumitti noin pari sekunttia ja sen jälkeen näyttö muuttui mustilla raidoilla varustetuksi ja rupesi vilkuttamaan vuoron perään täysin vaaleata ruutua ja pääsivun hakee verkkoa sivua mikä oli nyt keskeltä täysin musta ja reunoilla näkyi satunnaisesti mustia poikkiviivoja. Välillä pamahtaa myös kehiin täysin valkoinen ruutu mustilla poikkiviivoilla varustettuna. Alta sekunnin vaihtoviiveellä pyörii sitten kyseinen diashow niin kaun kunnes ottaa akun irti. Sama toistuu joka kerta, eikä puhelin tottele käskyjä enää pin-koodin syötön jälkeen. Koitin toisella kortillakin, mutta ei mitään vaikutusta. Toisella puhelimella ei myöskään saa yhteyttä seonneeseen kännyyn. Sen verran puhelin kuitenkin toimii että sain sen com-kaapelilla yhdistämään tietokoneeseen pin-koodin syötön kohdalla.

  Tuolla Sony Ericssonin omalla update servicellä ei kai pysty päivittämään puhelinta com-kaapelilla? Yhteystyypin valinnan jälkeen tulevasta ohjesivusta ei pääse eteenpäin. Ilmeisesti tarkoitettu toimimaan vaan tuolla pöytätelineellä? Ehdotuksia millä tuon saisi vielä takaisin elävien kirjoihin? Tai edes mikä sitä mahtaa vaivata? Ei satu olemaan Ericsson huoltokaan niin lähellä että vois lähteä käymään.
   
 2. Josses

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Eikö kukaan tosiaan tiedä miten puhelimen softan voisi päivittää com-kaapelilla? Tai onko tuohon olemassa mitään master resettiä? Jotain ohjelmaa millä se onnistuisi? Olen melko varma että kyseessä on joku softavika jonka vois hyvinkin saada elimoinoitua resetillä tai uudella firmwarella.
   
 3. jossu

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/04
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  0
  mulla oli samantyyppinen ongelma tuon puhelimen kanssa.. laitoin ensin sen huoltoon mutta ei auttanut mitään.. sitten heitin koko romun seinään, menin kauppaan ja ostin uuden..

  se oli aina ku latasin puhelimen se alko vilkuttamaan sitä valkosta ruutua ja siitä ei tullu loppua. Toimiiko puhelin muuten? tää on mun ehdotus.. mut osta uus känny.. K500i:hän ei enää maksa mitään jos sitä ylipäätään on myynnissä.. ei meillä töissä ainakaan ole ollut myynnissä aikoihin..
   

Jaa tämä viestiketju