K500i bugit

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Kives, 4/1/05.

 1. Kives

  Kives Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  3/12/03
  Viestit:
  393
  Tykkäykset:
  10
  Puhelinmalli:
  Galaxy S5
  Olen törmännyt puhelimessani seuraavanlaisiin ongelmiin toistuvasti:

  • 1. Puhelin kadottaa verkon, mutta ei kerro siitä. Operaattori tunnus näkyy ja signaalimittari toimii, mutta kun yrittää soittaa, niin antaa viestin "Toiminto ei mahdollinen". Kun puhelimen käynnistää uudelleen, niin taas pelaa. Käytössä Elisan SIM, joka toimi moitteitta E700:sessa vielä pari kk sitten, joten en usko operaattori/SIM ongelmaksi.

   2. Ilmeisesti samaan ongelmaan liittyy se, että saapuvat tekstiviestit eivät tule heti perille. Muutaman kerran tekstiviesti on tullut perille tuntien jälkeen vasta kun aloittaa puhelun tai käynnistää puhelimen uudelleen. Liikuskelen Lahdessa ja Helsingissä hyvällä kuuluvuusalueella.

   3. Puhelinmuistio on säikäyttänyt muutaman kerran, kun selatessa listaa, näkyy suurella osalla sama puhelinnumero! Toiminto on todella käsittämätön, sillä välillä osa numeroista listalla näkyy oikein ja välillä 5-8 nimeä näyttääkin saman numeron. Ongelma poistuu vastaa uudelleen käynnistämisen jälkeen.

   4. Puhelinmuistioon liittyy tämäkin. Kun etsin ensin muistiosta esille veljeni numeron, kohdasta Velihyvä, ja valitsen "lähetä viesti", niin viestin lähettämisvaiheessa numeroksi onkin vaihtunut listalla seuraavana ollut henkilö, jonka nimi on Veli Leino! Tämä toistuu joka kerta, mutta vain tässä kohdassa. Juhaneita listalla on vaikka muille jakaa, mutta niiden kanssa ei samaa virhettä saa toistumaan.

  Ensimmäiset kaksi bugia toistuvat niin usein, että alkaa vähitellen harmittamaan. Ohjelmiston versio on tosin R2L001, joten toivon päivityksen parantavan nämä oikut.

  Tälle listalle toivoisin muilta käyttäjiltä kokemuksia bugien suhteen.
   
 2. nossi Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/9/04
  Viestit:
  1164
  Tykkäykset:
  0
  Vois epäillä että vika johtuu simistä, kun kaikki nuo viat jotenkin liittyy nimiin kortilla ja kuuluvuuteen. Mutta voi tietenkin olla joku softa bugi.
   
 3. Jussi2000

  Jussi2000 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  22/6/02
  Viestit:
  6950
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Mikä milloinkin
  Uudempi softa on R2AE003 ja on tuolla esaton foorumilla on jo mainittu R2AE033 softastakin.
   
 4. Finlander

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/04
  Viestit:
  616
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  ZTE Blade
  Kaverilla on esiintynyt tällainen onkelma: puhelin lähettää itsestään viestejä. tänäänkin, mulle tuli multimediaviesti sen kännystä, ja katottiin niin sen kännykässä oli näppäinlukko päällä. joten taskussa painautumisesta ei tässä ole kyse. mikä neuvoksi????
   
 5. sane Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/03
  Viestit:
  1761
  Tykkäykset:
  13
  huoltokeikka tai puhelimen vaihto...
   
 6. Azci Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  4
  Mulla on ilmennyt toi sama ongelma että tekstarit eivät tule perille... saitko korjattua ongelmaa mitenkään???
   

Jaa tämä viestiketju