Mobiili.fi K-Plussa-kortti tuli myös Pivoon – maksa ja kerää pisteet mobiilisti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pivolla voi maksaa, jos on OP:n asiakas ja Android-puhelimen käyttäjä.


  Tästä päivästä lähtien nyt myös K-Plussa-kortin saa liitettyä OP:n Pivo-mobiililompaakkoon, jonka NFC-lähimaksutoiminnot avautuivat kaikelle kansalle kolmisen viikkoa sitten.

  Kuten Pivo-mobiilimaksut, myös uusi K-Plussa-toiminto tulee Pivon sovellukseen Android-puhelimissa. Lisäksi puhelimessa pitää olla NFC-tuki.

  K-Plussa-pisteet kertyvät jatkossa Pivon mobiililähimaksulla maksetuista ostoksista aivan samalla tavalla kuin maksukortilla maksetuista. Ensimmäinen täppäys lähimaksupäätteellä rekisteröi K-Plussa -kortin ja toinen täppäys suorittaa maksun. ”Tämä on edistyksellinen uudistus ja helpottaa asiakkaidemme päivittäisasiointia”, toteaa K-Plus Oy:n varatoimitusjohtaja Tapio Näveri.

  ”Jo Pivon testauksen alkuvaiheessa viesti pilottikäyttäjiltä oli selvä: Tähän pitää saada kanta-asiakaskortti mukaan. Suomalaiset ovat perinteisesti hyvin aktiivisia kanta-asiakaskorttien käyttäjiä, joten näimme, että asiakkaiden toiveeseen tulee vastata” Pivon toimitusjohtaja Hanna Äijälä kertoo.

  Pioneerina liikkeellä mobiilimaksuissa olevan OP:n lisäksi myös Nordea suunnittelee omaa lähimaksuratkaisuaan. Nordea Payn julkaisuajankohdasta ei kuitenkaan tässä vaiheessa ole tietoa.

  OP on kertonut tarjoavansa Pivon mobiilimaksamiseen tarvittavan OP-Visa Debit Mobiili -kortin kaikille asiakkailleen maksutta 31.3.2017 asti.

  Maksutoimintojen ohella yli 700 000 kertaa ladattu Pivo-sovellus kertoo käyttäjälleen tietoja tämän taloudesta ja rahankäytöstä tili- ja maksutietoihin perustuen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju