1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Käyttätunnus ja salas. kiusaa

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Piksu, 28/1/03.

  1. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    Terve.
    Olen tässä yrittänyt asennella Dnan GPRS:sää toimimaan ja homma on sujunut hyvin täältä ja muualtakin kaivettujen ohjeitten mukaan. Nyt kone tunnistaa Erkki r600:sen USB-kaapelilla. Mutta aina kun yritän mennä nettiin kone jää hautomaan käyttäjätunnusta ja salasanaa vaikka en semmoisia asennus vaiheessa laittanut, eikä siitä sitten eteenpäin mennä. Käyttikseni on Win 98 SE eikä siinä uutta puhelinverkkoyhteyttä luodessa tullut käyttäjätunnus ja salasana käsittely mahdollisuutta. Puhelimeni käyt. ja salas. on tyhjinä. Mikä tässä mättää?
    kokoonpanoni on: Win 98 se, Erkki R600 ja USB-kaapeli
     
  2. Jussi

    Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    12224
    Tykkäykset:
    15
    Puhelinmalli:
    Xperia Z3
    Se varmaankin kysyy internet-yhteytesi käyttäjätunnusta ja salasanaa. Nämä tiedot olet saanut palveluntarjoajaltasi avauksen yhteydessä tai pian sen jälkeen.
     
  3. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    MTV:n nettiyhteys kyllä toimii soitettaessa 09-*** numeroon. Mutta dna:n *99***1# jää odottamaan vaikka tunneiksi käyttäjätunnusta ja salasanaa vaikka niitä ei pitäsi tarvita. Olen kyllä kokeillut dna:lta saamaani i:net tunnusta, ei vaikutusta. Eikä win98 Se puhelinverkkoyhdeydet asetuksista löydy kohtaa jossa voisi jättää käy.tun ja salasanan määrittämättä vaan dna numero winkun käyttäjän nimen valmiiksi ja odottaa salasanaa. Mikään tarjottu ja tyhjätty ei kelpaa vaan se jää käyttäjätun.ja salasanan tarkistukseen. Puhelinkaan ei ala yhdistämään. Käytettäessä suuntanumero päällä puhelin ottaa yhteyttä mutta katkeaa virheeseen.
     
  4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    DNAn GPRSssä ei tarvitse käyttätunnuksia/salasanoja, jos niitä kysytään, niihin voi laittaa mitä lystää, jos siltikin ongelmia, niin syy on asetuksissasi.
     
  5. rainman

    Liittynyt:
    20/6/02
    Viestit:
    249
    Tykkäykset:
    0
    Puuttuisikohan sulta se cgdcont=1,"ip","internet" -litania modeemin asetuksista?
    Motorola c332:ni jäi tarkistamaan samalla tavalla käyttäjätunnusta ja salasanaa kunnes laitoin tuon sarjan modeemin lisäasetuksiin.
     
  6. Hakki

    Hakki Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    2987
    Tykkäykset:
    10
    Puhelinmalli:
    iPhone 6
    Eikös se pitäs olla tälläinen tekstin pätkä. AT+CGDONT=1,"IP","internet"
    Vai olenko ihan yössä. Itse tappelin päivän että sain kaverille netin toimimaan R600 erkillä ja win xp:llä.
     
  7. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    Soittoyritys 1
    Soitetaan...
    Yhteys etätietokoneeseen muodostettu.
    Vahvistetaan käyttäjänimi ja salasana...

    Tuon litanian nettiyhteyden muodostamisyritys tuottaa ja siitähän ei eteenpäin mennä vaan siinä tilassa ollaan kunnes peruutus nappia painan:

    Yhteys etätietokoneeseen muodostettu.
    Vahvistetaan käyttäjänimi ja salasana...
    Yhteyden muodostaminen ei onnistu.
    Yhteyden muodostaminen etätietokoneeseen epäonnistui.
    Se AT+cdgc**** on siellä kuin dns asetukset ja muutkin VeePeen gprs sivujen mukaan laitettu.
    Puhelimeen hain GPRS-asetukset SE:n nettisivulta
     
  8. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    No laita tänne kaikki asetuksesi, protokollineen
    Periaatteessa sinulla pitäisi toimia jos luukku.com toimii samaisella modeemilla.
     
  9. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinverkkoyhteydet: Yleiset: Puhelinnum:*99***1#, Standardi 33600-modeemi.
    --Yleiset:
    --Käytä maan suuntanumeroa ja soiton asetuksia: POIS
    --Määritykset:
    --Yhteys/Lisäasetukset:
    --Käytä FIFO-puskureita: Oletusasetukset:
    --Vastaanotto:14
    --Lähetys:16
    --Käytä vuonohjausta: Päällä
    --Lisäasetukset: at+cgdcont=1,”ip”,”internet”
    --Palvelintyypit:
    --Puhelinverkkopalvelimen tyyppi: "PPP: Internet Windows...."
    --Ainoastaan TCP/IP päällä, muut pois
    --TCP/IP-asetukset
    --Palvelimeen liitetty IP-osoite päällä
    --Määritä nimipalvelinosoitteet päällä
    --Ensisijainen DNS:217. 78. 192. 78
    --Toissijainen DNS:217. 78. 192. 22
    --IP-otsikkotietojen pakkaus pois
    --Käytä oletusyhdyskäytävää etäverkossa päällä
    Ohjelmat/Apuohjelmat/Tietoliikenneyhteydet/Puhelinverkkoyhteydet/Uusi yhteys
    --Valitse käytettävä modeemi
    --Määritykset/Yleiset/Suurin nopeus 57600
    --Puhelinnumero: *99***1#
    --Käyttäjätunnus: TYHJÄ <---tätä valikkoa ei ole win98 SE:säni
    --Salasana: TYHJÄ <---tätä valikkoa ei ole win98 SE:säni
    Tässä on asetukseni. Asennettu VeePeen kotisivu ohjeitten mukaan.
    Erickkiini olen hakenut SE:n sivuilta Dna-GPRS asetukset.
     
  10. PeeVee

    Liittynyt:
    16/11/02
    Viestit:
    524
    Tykkäykset:
    1
    R600

    Hei! Samoja ongelmia oli minulla Syyskuussa Erkin asennuksessa.

    Käyttäjätunnus ja salasana löytyy: Työkalut: Internet asetukset: Yhteydet: Puhelinverkkoasetukset: DNA tai mitä laittaa: klikkaa sitä: Asetukset: Tässä ikkunassa ne ovat. Ellei niitä ole et ole tehnyt yhteyttä.

    Poista ne SE:n sivuilta haetut asetukset puhelimesta perusnollauksella ja tee näin:
    Puhelimeen data-yhteyksiin APN-nimeksi: internet, ei käyttäjätunnusta ei salasanaa.

    Alunperin Ericssonilta soitettiin minulle ja ohje oli. Poista FIFO-PUSKURIT ja VUON OHJAUS käytöstä. Myöhemmin laitoin ne päälle ja toimii.

    Älä ihmeessä laita MTV3:n 09 kaukopuhelin numeroa tai maksat kaukopuhelumaksua.
    MTV3 postit kulkee DNA:n yhteydellä hyvin.

    APN nimi ja AT-komentoon täsmälleen samalla tavalla sekä puhelimeen että T-koneeseen: internet

    Modeemista: Löytyykö se: Asetukset: Ohjauspaneeli: Modeemit: Diagnostiikka: Lisätietoja: Mitä se vastaa? Vastaako se OK vai eikö löydy vai onko Portti auki?
    Entä näkyykö modeemi USB-portissa internet asetuksissa?

    Kaikkien muutosten jälkeen käynnistä tietokone ja puhelin uudelleen.

    Joko toimii? PeeVee eikä VeePee :)

    PS: Aivan tarkkaan en voi USB-kaapelista sanoa koska itselläni oli sarjakaapeli, ja jostakin luin ettei R600 toimisikaan USB-kaapelilla?
     
  11. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    Modeemit: Diagnostiikka: Löytää yhteyden, joukossa ei ole yhtään virheilmoitusta. Mtv:n 09-**.. käytin vain kokeillakseni onko puhelin ja kaapeli yhteydessä koneeseen, kun olin itsekkin kuullut USB-kaapelin ongelmista. APN AT- nimi on molemmissa isoilla kirjaimilla.
    Kokeilin, puhelimen näyttöön ei tule numeroa mutta jonkunlaista yhdeyden poikasta kyllä yrittää, päätellen kajarin rätinästä. puhelimen kenttä on huipussaan ja GPRS-tunnus on päällä.
    siis PeeVee. Yritän muistaa. :)
     
  12. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Toimiiko GPRS wap luurissa? Ja onko varmasti GPRS internet palvelu käytössä?
     
  13. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    GPRS-
    GPRS-Wappia en ole kokeillut. Dna kytki sen päälle puhelinhiilostuksen jälkeen , kun ensin olin odottanut reilun viikon tekstiviestitilauksen jälkeen. (Sanoivat olevan ongelmia t.v.tilausten käsittelyssä.
    Jos ottaa suunta ja maatunnuksen käyttöön niin puhelin kyllä soittaa *99***1# numeroon ja lopettaa virheilmoitukseen "palveli... ei...) Ilman suunta ja maatunnusta puhelimen näyttöön ei edes tule *99***1# numeroa vaan t.kone jäa näyttämään:
    Soittoyritys 1
    Soitetaan...
    Yhteys etätietokoneeseen muodostettu.
    Vahvistetaan käyttäjänimi ja salasana...
    Ilmoitusta.
     
  14. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Joskus voi käydä niin että GPRS palveluun jää bitti poikittain, ja lähinnä tietäisi sen jälkeen pelaako mikään GPRS palvelu.
    Ihan oikein, yhdistetään joissain malleissa tulee ja joissain ei tule mitään, paitsi jokin GPRS yhteyden tunnus yhteyden muodostettua.
    Kun sinulla kerran mtv toimii, tuolla luurilla, pitäisi tämänkin toimia, eikä sulla ole mitään kirjauduverkkoon asetuksia??? ja DNS asetukset ovat DNAn mukaan..
     
  15. PeeVee

    Liittynyt:
    16/11/02
    Viestit:
    524
    Tykkäykset:
    1
    Vai ei toimi

    Nyt alkaa olla vitsit vähissä, mutta yritetään kuitenkin.
    Käsitinkö oikein, että laitat 09 numeron puhelimeen?
    Onko sinulla lankaliittumä MTV3 johon soitat vai wapillako?
    Jos on MTV-liitymä niin koko maassahan on paikallispuhelu numerot!

    Puhelimen näytössä ei näy mitään muuta GPRS yhteydestä kuin se samankokoinen palkkikolmio kentänvoimakkuuden yläpuolella. Näkyyhän se?
    Löytyikö käyttäjätunnus ja salasanan paikka tietokoneesta, siis kun käynnistät Internet Explorel ja siitä ylhäältä työkalut jne?
    Poistit maan numeron ja suuntanumeron?
    AT-komennosta ei saa pilkkuakaan puuttua, kokeile internet sanaa pienellä samoin puhelimessa APN nimeä pienellä, en tiedä vaikuttaako mutta voisi kokeilla.

    Verkkoasetuksissa minulla oli " Microsof Familyn Logon" ja ei toiminut, vaihdoin "Kirjaudu Windowsiin". Ylempänähän on TCP/IP. muiden lisäksi ja toimi, lieneekö vaikutusta.

    Minusta vaikutti siltä kuin omassa R600:ssa olisi lähetyssignaali heikompi kuin muissa ja siksi ei aina toimisi, Dumeterin kuvasta päättelin niin, en tiedä lieneekö perää.

    Kyllä R600 toimi oikein hyvin silloin kun toimi, mutta siinä oli valmistusvika, vaihdoin jo pois ja en muista käyttöohjeista enää niin tarkkaan, mutta poistin niitä wap-asetuksia ja aloitussivua ja muuta ja oliko niin että piti asettaa ruksi johonkin kohtaan jotta GPRS on käytössä.

    Niin ja ainakaan tässä C55:ssa USB-kaapelilla ei modeemille voi/tarvinnut laittaa nopeutta, vain standardimodeemi.

    Jos voisit kokeilla toisella koneella ja mahdollisesti vielä jossa olisi R600:nen käytössä, voihan puhelimessa olla vika.

    Eikö vieläkään toimi, muista se uudelleen käynnistys!
    PeeVee.
     
  16. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    MTV-liittymän(lanka-liitymä,09-*****) avasin kokeillakseni toimiiko t.kone-USBkaapeli-R600 kokoonpano. Toimii. Tarkoitus onkin käyttää sitä dna-GPRS:llä

    Kenttävoimakkuuspalkit ovat kaikki näkyvillä ja se palkkikolmio näkyvissä tummana aktiivitilan merkkinä. Harmaana se ei ole aktiivina
    Minulla on tummana.

    Löytyi ja molemmat ovat tyhjänä.

    Olen kokeillut maan numeron ja suuntanumero pois päältä --> puhelin ei edes ala soittamaan *99***1# numeroon.

    Olen kokeillut maan numeron ja suuntanumero päällä --> puhelin soittaa *99***1# (näkyy näytössä), yhdistää ja katkaisee ilmoitukseen virhe 6***.

    Kokeiltu on sekä pienellä sama molemmissa ja isoilla.

    Verkkoasetuksissa on "Kirjaudu Windowsiin". Vaihdettu varmuuden vuoksi pois ja takaisin.

    Puhelimessa on kohta GPRS valittavissa kun luo uuden yhteyden.

    Konetta ja puhelinta on bootattu jokaisen muutoksen jälkeen.
    Puhelun on viikon vanha.
     
  17. PeeVee

    Liittynyt:
    16/11/02
    Viestit:
    524
    Tykkäykset:
    1
    Puhelimessa vika

    Auttoiko.
    Alkaa tuntua siltä että puhelimessa on vikaa. Siis takuuseen. PV.

    Ainiin, minulla on C55:sen kanssa USB-portin nopeus 115200. Kokeile laittaa: Käynnistä: Asetukset: Ohjauspaneeli: Järjestelmä: Laitehallinta: Portit: Siemens USB to serial Port (COM 3): Ominaisuudet: Porttiasetukset: Bittiä sekunnissa 115200. Kokeile 57600 ja mitä sinulla lukee USB-portin kohdalla?
     
  18. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    Ei ollut puhelimessa vikaa. Soitto Dna:n tekniseen tukeen ja sieltä päästä saivat kirjautumiseen onnistumaan. Nyt pelittää, tosin hitaasti mutta kuitenkin. :)
     

Jaa tämä viestiketju