Käyttömuistin tarve Tracker My Wayta käytettäessä

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja utelias7, 11/10/06.

 1. utelias7

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/5/06
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Ostin taannoin otsikossa kuvatun paketin ja metsästyskauden lähestyessä ajattelin ladata maaastokarttoja hieman tukevamman satsin puhelimeeni. Muistikortti on 512 Mb kokoinen joten ajattelin että aluetta mahtuisi vähän reilumminkin, muodostin siis Trackerin sivuilla itselleni noin 2,7 megaisen karttapaketin, imaisin sen tietokoneelleni ja päätin asentaa puhelimeeni. Homma meni muuten ihan putkeen mutta jostain syystä puhelimeni ei suostu avaamaan tuota pakettia, väittää vain että "Running out of memory. Try deleting some data". Puhelinlaitteen osalta voisin uskoakin tuon, siellä kun ei ole muistia vapaana kalenterien, soittoäänien ja kuvien jälkeen kuin sellaiset 1,3Mb. Mutta ohjelma on muistikortilla ja kaiken järjen mukaan siellä olevan vapaan muistin pitäisi olla satoja megoja joten tuntuu omituiselta ettei asennus onnistu.

  Olisiko kenelläkään ajatusta mitä tehdä tässä tilanteessa? Riittääkö että siirrän soittoäänet yms muistikortille, teen tuon jälkeen ohjelmistopaketin avauksen ja siirrän sitten soittoäänet takaisin? Vai joudunko totaalisesti valitsemaan noiden soittoäänien ja karttapaketin välillä? tai riittääkö edes puhelimen muistin tyhjäys kun kyseessä on hieman vanhempi malli (Nokia 7610, laitteessa on muistia kaikenkaikkiaan 6,8Mb josta siis nyt vapaana enää 1,3Mb)
   
 2. Aki78

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/1/06
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  0
  eipä oo kokemusta ko ohjelmasta mutta eikös 7610ssa soittoäänet toimi ihan yhtä hyvin oli ne sitten puhelimen tai kortin muistissa? ohjelma kuitenkin käyttää puhelimen muistia kun sen käynnistää ni sinne sitä tilaa tarvii saada.. kuvat ja soittoäänet kortille ni siitä se saattaa iloks muuttua..
   
 3. apache

  apache Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  13   0   0

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  7462
  Tykkäykset:
  518
  trackerin sovelluskortissa (512mt) on paketista otettaessa noin 110mt vapaata tilaa. ja kun muistetaan että yksi karttatiili vie tilaa keskimäärin 20kt, kortti ei hätkähdä vaikka sinne lataisikin reilummasti karttoja

  tuohon ongelmaasi en ratkaisua tiedä, mutta ajattelin kirjoittaa siksi että moni on ihmetellyt sitä että kortilla on niin vähän vapaata tilaa. no kaikki on suhteellista mutta siihen tarkoitukseen mihin ko sovellus on ostettu, siihen tuo vapaa tila riittää kyllä
   

Jaa tämä viestiketju