Käyttökokemuksia Clie UX50

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja jforss, 17/2/04.

 1. jforss

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/04
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
  Tuli tuollainen hankittua ihan ensimmäiseksi PDA:ksi, aikaisemmin käytössäni oli kommu 9210i jossa ahdisti huonot nettiominaisuudet. Tälle on toistaiseksi kaverina 6210 jossa bt-akku (kiitos vielä kerran Ajantawarat), eipä ne siirtonopeudet vieläkään ole päätähuimaavat mutta surffaus onnistuu kommua paremmin hyvän kosketusnäytön ansiosta.

  Ostin laitteen Saksan ebaysta, lontoolaiselta myyjältä. Paketti lähti perjantaina sieltä ja oli eilen kotikylän postikonttorissa noudettavissa.

  Ensimmäinen ongelma, saksankielinen softa koneessa. No pienen nettisurffailun jälkeen sain selville että koneessa on kolme kieltä valmiina (saksa/englanti/italia?). Joten tein laitteelle hard resetin jonka jälkeen se kysyi että millä kielellä lähdetään liikkeelle. Nyt on paljon mukavampi käyttää kun ymmärtää mitä ruudulla lukee.

  Laite on näppärän kokoinen, näppis ei ensituntumalla pärjää kommulle, kääntyvä näyttö on mainio. Menee varmasti aikaa ennen kuin tuon kaikkia ominaisuuksia oppii käyttämään, läppärin sähköpostit ja kalenterin sain sentään jo synkronitua.

  Kirjoittelen lisää mikäli arvon raadilla riittää kiinostusta kyseisestä laitteesta, kyselkää.
   
 2. saeaetaejae

  saeaetaejae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/6/03
  Viestit:
  4601
  Tykkäykset:
  0
  Juuh, kiinnostaa. Kyselin Sonylta joskus testilaitteita vastaavista malleista, mutta sanoivat ettei ole kun ei ole Suomessa myynnissä. Kiva olisi siis tietää miten toimii.
   

Jaa tämä viestiketju