Käyttäjien kokemuksia ACN:stä haluttais.

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja SYS 49152, 7/12/03.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Otsikossa sen jo mainitsinkin, elikkä kuulutan asiallisia kommentteja ACN:stä, ei mitään pohdintoja verkostomarkkinoinnista ja edustuksista yleensä, ei myöskään sellaista että mollataan kilpailevaa tuotetta aiheetta ja vastoin parempaa tietoa (sitä kun kuulemma jotkut harrastaa), vain sellaista kiven kovaa faktaa josta olis hyötyä mahdollisesti tuollaista liittymää harkitsevalle, sellasta faktaa jonka tajuaa hieman tyhmempikin tollo joka ei ole alalla duunissa.

  Moderaattorit, olkaa myötämielisiä tämän ketjun suhteen vaikka näitä ACN-ketjuja on jo avattu ties kuinka paljon, tuota toista ketjua vaan ei jaksa harvakaan enää lukea sen pituuden vuoksi ja koska asiat rönsyilee eli ei välttämättä hyödytä tavallista käyttäjää.
   
 2. kaupamees Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  10/11/03
  Viestit:
  208
  Tykkäykset:
  2
  Kannatan asiallista kommentointia lähinnä liittymän tilanneilta. Eli onko kellään avattua liittymää ?
   
 3. bestis

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/10/03
  Viestit:
  145
  Tykkäykset:
  0
  & miten aspa toimii?
   
 4. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Taitaa tulla lyhyt ketju tästä. Koskahan näitä alkaa aukeamaan oikein kunnolla? Olen tarkastanut kahdeksan edustajan numerot, ja kahdella heistä on ACN-liittymä. Itse tiedän kaksi hekilöä jotka ovat liittymän tilanneet (ns.taviksia), joten koitan sitä kautta selvitellä onko tullut ja kuinka toimii. Onko jotain erityistä seikkaa jota olisi syytä tiedustella?
   
 5. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Joo, sori. En huomannut aloituksessa sen koommin tarkentaa. Siis oikeastaan kiinnostaa miten liittymä on noin yleensä toiminut, miten laskutus on pelannut oikein ja miten tuo Mobile Friends-systeemi on pelannut eli onko ollut ongelmia sen kanssa, ja onko tuon tyyppisessä liittymässä ilmennyt jotain ongelmia joita kannattaa ottaa huomioon jos on hankkimassa tollaista liittymää. Sekä tietysti se yleinen tyytyväisyysaste. Tuollaiset siis kiinnostaa. :)
   
 6. cahmoneymillionaire

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/9/03
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Muijalla on ACN:n liittymä ja kyllä siitä hyvin näyttää soittelevan.. Meni ottaa sen kertomatta mulle ensin. Entinen muija oli mukana PGOnessa ja nyt tää.. Voi muna!.. Tarvii vaihtaa naismakua..
   
 7. Kojootti

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/03
  Viestit:
  112
  Tykkäykset:
  0
  1. Jos otat uuden liittymän ilman numeronsiirtoa, niin liittymä aukeaa "muutamassa päivässä". SIM-kortti toimitetaan sinulle postitse. Jos taas tilaat liittymän numeronsiirrolla saat varautua pitkään toimitusaikaan, jotkut peloittelevat jopa kuukaudella.

  2. Liittymän avausmaksu on 8.21€

  3. liittymän kk-maksu on 4.75€

  4. Puhelut ACN Mobile Friends liittymästä toiseen samanlaiseen ovat maksuttomia (ei koske tekstiviestejä).

  5. Puhelut muihin liittymiin ovat 0.15€ minuutti ja tekstiviestit 0.12€

  6. Laskutuskausi on kuukausi, mutta laskua ei lähetetä jos sen loppusumma alittaa 20€ vaan summa kertyy seuraavaan laskuun. Lasku lähetetään kuitenkin vähintään joka kolmas kuukausi vaikka kertymiä olisi ainoastaan kk-maksut ( 3 x 4.75€ = 14.25€)

  7. Edellä mainitut hinnat sisältävät ALV:n 22%

  8. Kannattaako? Jos lähipiirissänne ei ole ketään muuta jolla olisi ACN MF liittymä niin ei tietenkään kannata, muut vaihtoehdot tulevat edullisimmiksi. Kannatavuus on siis laskettava nykyisen puhelinkäyttäytymisen suhteen eikä siten että "ilmaisten" puheluiden myötä puhelunne lisääntyvät ja yksittäiset puheluiden kestoajat pitenevät ja säästätte täten enemmän. Tämä edellä mainittu pätee yleensä vain näissä ns. "kaukorakkaus" suhteissa joissa puhelumaksut yleensä ovat taivaissa ja puheaikaa joutuu siksi rajoittamaan isolla kädellä.

  9. Laskutuksen toimivuudesta kukaan ei vielä osaa sanoa.

  10. Liittymä on toimii TeliaSoneran verkossa (tai itseasiassa se on teknisesti täysin heidän liittymänsä, ovat vaan antaneet 04091 alkuisen numeroavaruuden ACN:n käyttöön).

  Muut viisaat jatkakoon.....

  -Kojo
   
 8. Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Ja niitä käyttäjäkokemuksia...??
   
 9. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  No mitä pitäisi kertoa?

  Jonkun skannata oma laskunsa kaikkien pällisteltäväksi ja laittaa käyttöpäiväkirja nettiin luettavaksi?

  "Tänään lähetin viisi tekstiviestiä. Ne menivät perille aivan normaalisti, ilman ongelmia. Soitin kolme puhelua ja vastaanotin neljä. Yhteyksissä ei ilmennyt mitään epäilyttävää tai tavallisuudesta poikkeavaa. Äänenlaatu hyvä. Laskutus näyttää toimivan kuten pitääkin. ACN-käyttäjä kuittaa, Pasila olkaa hyvä." :p

  Hommatkaa joku teistä aktiivikirjoittelijoista ACN-liittymä ja kirjoitelkaa sitten kokemuksia. Eihän tuossa nyt häviä korkeintaan kuin avausmaksun ja pari kuukausmaksua. ;)
   
 10. kaupamees Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  10/11/03
  Viestit:
  208
  Tykkäykset:
  2
  Ja tarkoitat tällä kenties sitä ,että tämä keskustelualue ei ole perustettu sitä varten ,että täällä voisi kysellä kokemuksia Operaattoreista ?
   
 11. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  No enpä taida. :)

  Tarkoitus oli humoristisesti yrittää osoittaa, että kun ensin on riehuttu ja haukuttu lyttyyn (osittain aiheellisestikin) kaikenmaailman VM-liittymät, niin nyt kukaan aktiivisista kirjoittelijoista ei ilmeisesti uskalla ottaa ACN-liittymää siinä pelossa, että pilaa imagonsa "tukemalla" VM-operaattoreita käyttämällä heidän liittymäänsä.

  Normaalistihan joku täällä kirjoittelevista on ollut aina ensimmäisten joukossa hakemassa kokemuksia uusista operaattoreista ja heidän liittymistään.
   
 12. Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Mä haluaisin oikeasti tietää, miten toimii vain toimiiko ollenkaan? En luota vm firmoihin yhtään, siksi olisi kiva kuulla käyttökokemuksia, ovatko hyviä vai huonoja.
   
 13. ChesDer Vieras

  0   0   0

  nonii
  kortti tuli postissa. siin kerrottiin et koodit tulee myöhemmin
  turvallisuus syistä.
  toisessa kohtaa luki et kirje sisältää ensimmäisen laskun ja koodit.
  nuita siinä ei ollu.
  kauanko kestää et toinen kirje tulee??
   
 14. Kojootti

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/03
  Viestit:
  112
  Tykkäykset:
  0
  Liittymä on teknisesti Soneran, joten sen toimivuuteen ACN ei edes pysty vaikuttamaan. Soneran ja ACN:n liittymien välillä ei siis ole esim. kuuluvuuseroja etc. Muusta toimivuudesta (aspa / laskutus) ei kukaan osaa vielä sanoa. Tylysti todeten: menikö perille?
   
 15. Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Eli kukaan ei ole saanut yhtään laskua, soittanut aspaan?
   
 16. tiina

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/03
  Viestit:
  223
  Tykkäykset:
  0
  Sun pitää ensin maksaa se lasku, muuten ei tuu koodeja.
   
 17. Thorgen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/10/03
  Viestit:
  100
  Tykkäykset:
  0
  Onko tosi, että ACN lähettää erittelemättömän aloituslaskun summaltaan 18e? Miksi se lasku pitää edes maksaa ennen SIM-kortin saamista? En ole ikinä kuullut minkään operaattorin menettelevän tällä tavalla.
   
 18. ChesDer Vieras

  0   0   0

  muttakun mitään laskua ei tullu. millos se sit tulee?
   
 19. TheEye

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/03
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  ACN lähettää ensin yhdessä kirjeessä SIM-kortin ja samoihin aikoihin (1-2 päivää eroa) toisen kirjeen jossa on PIN- ja PUK-koodit. Samassa kirjeessä ei tietenkään, koska on pieni mahdollisuus että postissa jompi kumpi kirje menee väärään osoitteeseen. Tuskin kuitenkaan molemmat ja vain toisen kirjeen sisällöllä ei voi soitella.

  Jos tilaa numeronsiirron SIM-kortti saapuu ensin ja sitten toinen kirje, jossa koodien lisäksi kerrotaan koska liittymä aukeaa tai siis siirtyy edelliseltä operaattorilta ACN:lle.

  Itse olen maksanut ensimmäisen laskunkin, joka saapui erillisenä. Siinä veloitettiin avausmaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu siltä osin kun kuukautta oli kulunut.
   
 20. Kaikkien Foorumien Pomo

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/03
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  Toiminnassa ei mitään moittimista

  Luonnollisesti, kuten täällä on jo todettukin, ACN liittymä toimii TeliaSoneran verkossa täysin samoin kuin kaikki muutkin 040 -alkuiset liittymät. Aspa on parantunut jo nyt huomattavasti mm. lisääntyneen henkilöstön johdosta ja odotusajat kokemusten perusteella lyhentyneet parhaimmillaan alle minuuttiin. ACN on Suomessa vielä aivan alussa, mutta silti virallisen tiedotteen mukaan yli 60.000 liittymää on jo hankittu määrän lisääntyessä vähintään tuhannen liittymän päivävauhdilla.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju