Käytetyn nokia 9500 hankkiminen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Ziron, 18/7/06.

 1. Ziron

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/06
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Tervehdys,

  Olen hankkimassa Nokia 9500 ja tuli heti muutamia kysymyksiä siihen liittyen. En ole aikaisemmin omistanut tai edes käyttänyt commua. Olen yrittänyt lueskella foorumin aiempia tekstejä, mutta jos tässä topicissa saisi vastauksia keskitetysti. Ostan puhelimen liikkeestä, takuuta ei ole, mutta on 14 päivän palautusoikeus.

  -Mitä mahdollisia tyyppivikoja laitteesta tuli etsiä?
  -Kuoren saranan halkeaminen taitaa olla se klassisin vika, löytyykö siihen jo kestävämpää kuorta/saranaa? Myös onko joku keksinyt "patentti" korjausta, millä sitä saa vahvistettua?
  -Ominaisuuksien testaus? (2 viikkoa aikaa testata)
  -Laitteesta puuttuu alkuperäinen mukana tullut 128 Mb muistikortti, sisältääkö se kortti tärkeitä ohjelmia tai muuta vastaavaa ja jos sisältää, niin saako ne ladattua esim. Nokia sivuilta?
  -Wlan tukiasema on hankintalistalla. Onko joitain merkkejä/malleja joilla on yhteensopivuus ongelmia 9500 kanssa? Tukiaseman tulisi toimia tietysti myös kannettavan (tulevaisuuden hankinta) kanssa. Eli millaista tukiasemaa suosittelette. Katselin että mm. biltemasta ja verkkokaupasta tukiasemia saa aika edullisesti.
  -9500 uusin ohjelmistoversio näyttäisi olevan V 05.22(07) (hunajatehdas.net). Kannattaako uusin softa hankkia, jos sitä ei ole jo valmiina puhelimessa?
  -Valmistuspäivämäärän antava koodi *#92702689# ei taida toimia tässä puhelimessa vai?

  Myös kaikki muut kommentit aiheeseen liittyen ovat tervetulleita.
   

Jaa tämä viestiketju