Käytetty matkapuhelin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja hvh, 14/3/04.

 1. hvh

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/7/02
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
  mites kun noi nokian uudet puhelimet tuntuu täällä olevien keskustelujen perusteella aikas huonoja ja huollotkaan ei tahdo pelata, niin mites on sitten käytettyjen kanssa? Uskaltaako käytettyä ostaa ollenkaan.
   
 2. Bizarre

  Bizarre

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  9/3/03
  Viestit:
  693
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Moto X (2014)
  No siis useimmitenhan on näin, että puhelimet, jotka ovat jotenkin rikki niin saavat enemmän huomiota kuin toimivat. Suurinosa on kuitenkin toimivia luureja. Ja monestihan käytetty luuri ja varsinkin pitempään käytössä ollut kertoo, että puhelin toimii.

  Jos sinä noin pelkäät niin ethän sinä ikinä voisi ostaa puhelinta.
   
 3. Jeppe !

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/02
  Viestit:
  896
  Tykkäykset:
  0
  heh, no ei se nyt ihan noinkaan ole. Kyllä se huolto pelaa, ainakin suurimmassa osassa tapauksista, itselläni esim. ei ole ikinä ollut mitään valittamista nokian huollosta, eikä kellään tuttavallani / ystävälläni joka on joutunu puhelimen huoltoon viemään.
  Hmm, viat on ihan malli kohtaisia, esim. 6600 ja 3660 :ssa ei taida paljoa vikoja olla, samoin 3200 taitaa aika vakaa olla.
  Mutta mutta, 6610 ja 6100 taitaa olla nämä nokian ns. " heikoimmat lenkit" . Vikoja löytyy ja löytyy. Kyllä nokia kannattaa ostaa, ja käytettynä osta mielellään joko tutulta tai jos ostat huuto.netistä, katso palaute, jos paljon positiivistä ja muutenkin luotettavan oloinen, tuskin pitäs tulla ongelmia. matkapuhelin foorumista jos ostat, kannattaa selata läpi luotettavat kauppakumppanit ja sen perusteella tehdä päätös uskaltaako ostaa vaiko ei.
   
 4. hvh

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/7/02
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
  kiitosta hyvistä vastauksista.

  Ois varmaan kyllä aiheellista laittaa palautteita tänne niistä hyvistäkin huoltokokemuksista ja vaikka joitakin testejä jos joku on niitä tehnyt.
   

Jaa tämä viestiketju