Käytettyä noin kahteensataan

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja namm, 14/2/11.

 1. namm Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  4/3/08
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  2
  Vanhassa w880i:ssä ei ole mitään vikaa, muuta kuin, että se on vanha. Nätti tuo on edelleen kuin sika pienenä. Kuitenkin uutta "turhaketta" olisi haussa kevään aikana, kun paikallinen hintataso voittaa Suomen. Tällaisia 180-220€ laitteita olen katsellut:

  1) HD2: Kokoa, näköä ja käyttiksiäkin se 3kpl. Täyttäisi siis lelutarpeen varmaan hyvin, mutta meneekö kuitenkin liian massiiviseksi/säätämiseksi tuohon nykyluuriini verrattuna.
  2) Desire: Kaikkien arvostelujen mukaan hyvä peli, mutta jotenkin ei säväytä. Mitkä olisi tämän vaihtoehdon valtit?
  3) 3GS: Soittimena varmaan loistava, mutta häviää muille näytön koossa olematta kuitenkaan oikeastaan muuten pienempi. Lisäksi ennakkoluulot omppua kohtana on aika kovat... etten vaan muutu heti saarnamieheksi tämän kätösiini saatuani :)
  4) Moto Defy: Vaihtoehdoista pienin puhelin, kuitenkin iPhonea isommalla näytöllä. Lisäksi varmaan kestäisi mukana merellä ja vuorilla. Tästä on paha löytää nopeasti mitään vikaa paitsi, että mites skandinäppis ja takuu mahtaa mennä, kun ei ole kotosuomessa myynnissä?
  5) SE X10: SE on merkkinä vakuuttanut, mutta tämä melkein yhtä iso kuin HD2 ja lienee täyttä glossy-muovia.
  6) Joku hieman vastaava, mutta mikä?

  Optimivaihtoehto eli mitä haetaan: Ykkösvaatimus on vankka rakenne, nykyinen w880i on tästä lähes täydellinen esimerkki. Muovi ei sinänsä ole ongelma jos se on laadukasta eikä anna laitteella liian lelumaista vaikutelmaa. Mitä pienempi puhelin, mitä isommalla näytöllä sitä parempi. Virtaakin täytyisi riittää siten, että pidemmillä viikonloppureissuilla pysyy puhelinyhteyksissä, kun jättää "turhan" räpläämisen ja juoruilun pois. Käyttötarve "ei-teho-käyttöä" eli puhelintoiminnot satunnainen netti. Tärkeitä oheistoimintoja on kalenteri (paras jos merkinnät näkee päivää "avaamatta") ja mp3-soitin lyhyisiin kuunteluihin (ratikka yms.), joihin ei viitsi kunnon soitinta mukaan ottaa. Kosketusnäyttö ei ole pakollinen, mutta lienee vaikea löytää tähän luokkaan kuuluvaa ilmankaan.

  Tällä hetkellä eniten houkuttaisi HD2 tai Defy, mutta fiiliksen mukaan nuo muutkin vaikuttavat aina välillä kiinnostavilta. Jos nyt saisi edes hieman karsittua näitä vaihtoehtoja/puskista ehdokkaan, joka tyrmäisi nämä kaikki.
   

Jaa tämä viestiketju