Mobiili.fi Kärjestä pudonnut Xiaomi varmisti: uusi aluevaltaus on suunnitteilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Silloin tällöin huhuissa piipahdellut Xiaomi-älykello on elänyt pitkään varmistamatonta elämää. Nyt yhtiö on kuitenkin myöntänyt, että kello on olemassa ja lähes esittelyvalmis.

  Xiaomin perustajiin kuuluva Liu De varmisti Pekingissä järjestetyssä konferenssissa Mi-älykellon olemassa olon. Lisäksi hän kertoi, että kello on valmis ja paljastetaan maailmalle pian.

  GizmoChinan mukaan Xiaomi aikoo esitellä Mi-älykellon vuoden 2016 toisella puoliskolla. Tarkempaa julkaisuaikaa tai muita tietoja laitteesta ei kuitenkaan ole paljastettu.

  [​IMG]
  Oletettu Mi Band 2.


  Ennen varsinaista älykelloa Xiaomi aikoo julkistaa uuden Mi Band 2 -aktiivisuusrannekkeen. Samalla kuluttajille esitellään uutta Mi Max -jättipuhelinta, joka täydentää yhtiön nykyistä laitevalikoimaa uudella 6,4 tuuman kokoluokalla. Laite-esittelyiden on määrä tapahtua 10. toukokuuta.

  Xiaomi on kasvanut lähivuosina räjähdysmäisesti ja kipusi parhaimmillaan maailman suurimpien älypuhelinvalmistajien joukkoon. Nyt kasvu näyttää kuitenkin laantuneen, mikä on antanut muille toimijoille tilaa kirimiseen. Tällä hetkellä eniten puhelimia Samsungin ja Applen jälkeen toimittavat Huawei, Oppo ja Vivo. Nähtäväksi jää, ovatko uudet julkaisusuunnitelmat Xiaomin kasvun kannalta edullisia ja haitallisia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju