Käräjäoikeus määräsi puhelinvalmistaja Turingin omaisuutta takavarikkoon Salossa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103

Näissä tiloissa Turing Salossa toimii. Kesällä toiminta näytti varsin hiljaiselta.


Suureellisilla lupauksillaan hämmästyttäneen puhelinvalmistaja Turing Robotic Industriesin irtain omaisuus Salossa sijaitsevissa tuotantotiloissa on asetettu takavarikkoon, uutisoi Salon Seudun Sanomat.

Turing Robotic Industries toimii vuokralaisena entisissä Nokian Nakola-nimisissä tiloissa, jotka omistaa Microsoft.

Takavarikosta on määrännyt Varsinais-Suomen käräjäoikeus ja sitä on hakenut yli 300 000 euron saataviensa tueksi PHE-Consulting Oy, joka on Salon Seudun Sanomien mukaan edelleen yksi Turing Robotic Industries Oy:n omistajista.

Petri Hellberg toimi yrityksensä PHE:n kautta Turingin konsulttina viime vuonna. Yritys ei halunnut nyt kommentoida tapahtumia Salon Seudun Sanomille.

”Minun käsittääkseni ei pitäisi olla mitään syytä takavarikoida TRI:n omaisuutta”, Chao kommentoi sähköpostilla ja totesi myös, ettei hänen mielestään asia ole iso ja lakimiehen hoitavan asian. Ilmeisesti Chao ei tiennyt takavarikosta ennen median yhteydenottoa.

Aiemmin Turingin sosiaalisen median sivujen ylläpitäjä otti myös asiat omiin käsiinsä. Sivuille ilmestyi viesti, jossa varoitettiin ”lopun olevan lähellä” ja kerrottiin, ettei Turing voi enää päivittää kyseistä sivua sen ollessa kyvytön maksamaan yhteistyökumppaneilleen.

Turing tuli Saloon suurin elkein, mutta sittemmin on tapahtunut vain vähän. Yhtiö on toimittanut vasta puutteellisia esiversioita ensimmäisen puhelimensa tilanneille, eikä näitäkään puhelimia oltu valmistettu Salossa.

Samaan aikaan lupaukset ovat vain kasvaneet. Joulukuun puolivälissä Turing kertoi erikoisista polttokennosuunnitelmistaan tulevaan puhelimeensa, jonka muu tekniikka hämmästyttää vielä enemmän. Tämän vuoden alkajaisiksi tarjolla oli hieman realistisemman kuuloisia suunnitelmia, kun esiin tuotiin Turing Phone Appassionato. Sekin saattaa kuitenkin olla vielä liian hyvää ollakseen totta.

Ja jos Turing ei löydä jostain rahaa, voi yhtiön erikoinen tarina päättyä ennen kuin kunnolla edes alkoikaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom