Kännykkä viestikeskuksena

kana-fin

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
2.1.2006
Viestit
163
Reaktiopisteet
11
Puhelinmalli
930
Tässä vähän kartoitan mahdollisuuksia kuinka kännykkää voisi käyttää ns. viestikeskuksena eräässä pienehkössä parin päivän pituisesssa tapahtumassa. Ideana olisi lähettää nopeasti tekstiviestejä valittuihin numeroihin, joten puhelin olisi jatkuvasti yhteydessä tietokoneeseen kaapelilla, josta sitten ohjelmiston avulla viestitys hoidettaisiin.

Aiemmin tullut läheteltyä tekstiviestejä S40-luurilla tietokoneen kautta, ja on tuntunut siltä, että lähettely onnistuu riippuen taivaankappaleiden asennosta. Eli mietin, että olisiko seuraava kokoonpano toimiva?
-Nokian Symbianin S60 3rd:tä fp 1/2, koska luulisi S60 toimivan ohjelmiston kanssa paremmin kuin s40
-Micro/miniusb, eli ei pop porrtia
-Puhelin tietenkin mahdollisimman halpa ja ehkä käytettykin, joten esim Nokia 6120?
-Ohjelmistona Nokia Pc-suite

Samaan syssyyn voisin kysyä onko olemassa prepaid-liittymiä, joihin voisi saada vain tekstiviestejä, koska puhelinta ei soittamiseen silloin käytettäisi. Tavallisissa liittymissä taitaa olla joku irtisanomisaika? Täytyy vielä tyhmänä kysyä, että jos prepaid-liittymään kuuluu esim. 10€ puheaikaa, niin sitä ei varmaan voi käyttää muuhun kuin puhumiseen?
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
8.5.2007
Viestit
45
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
E90+saunalahti prepaid
prepaid

hei!

Prepaid-liittymän puheajan voi käyttää myös tekstiviesteihin. Prepaidin puheaika on sama kuin puhsaldo eli voit käyttää sen miten haluat; puhumiseen, tekstailuun, data
 

kana-fin

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
2.1.2006
Viestit
163
Reaktiopisteet
11
Puhelinmalli
930
Tämä on tiedossa, mutta en ole jaksanut korjata, muistellaan sitten vaikka vanhoja hyviä aikoja. ;) Mutta mikäs siellä lentokentän vieressä on asua, saa nauttia moottoreiden sulosoinnuista. :D
 
Top Bottom