Kännykkä toiveiden mukaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Nori, 2/1/07.

 1. Nori

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Hei kaikille!

  Ihan hassun ajatuksen tuon esille, mutta mielikuvituksen käyttö kai ei ole tuomittavaa?!

  Olen ihmetellyt jo jonkin aikaa, miksei voisi ostaa kännykkää kuin pizzaa - oma valintainen. Tarkoitan, että jos silmääni miellyttää erityisesti jokin kännykkä, miksen voisi valita kuoria ja tähän lisättäisiin toiveiden mukaiset ominaisuudet? Minulle riittää ihan peruskännykkä, mutta, jos nälkäni lisääntyisi, voisin tilata siihen "lisäominaisuuksia" aina niin halutessa. Kaikki ominaisuudet siis olisivat jo kännykässä, mutta "lepotilassa". Teknologian luulisi jo ylettyvän tämänkaltaisten toiveiden toteutuksiin.

  Uskoisin tällaisen olevan jopa odotettu ja ainakin idealtaan uusi. No, nämä nyt on estetiikan nälkäisen naisen kirjoitelma, joka haluaa kauniin kännykän halvemmalla, ilman erikoisuuksia.
   
 2. Harald Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  4/8/03
  Viestit:
  1319
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  HTC / Elisa
  Juurikin samanlaista mietin jo 90-luvun puolella. Muuten se vois toimia mutta kännykän tilaaminen vois kestää kauan (pidempään kuin pizzan:) ja kustannukset ei välttämättä jäisi sen alemmaksi. Mutta esimerkiksi Nokia E50:n lanseeraus samaan aikaan sekä kameralla että ilman oli hyvä avaus tähän suuntaan. Seuraavaksi voisi tulla optiolistalle WLAN, HSDPA/3G, sis. rak. GPS..
   
 3. hiphei Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/1/04
  Viestit:
  1994
  Tykkäykset:
  0
  Mahdollistahan tuo on, mutta ne komponentit maksavat siellä puhelimen sisällä aivan yhtä paljon olivat ne käytössä tai ei.
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Eikös periaatteessa Vertuja saa juuri näin tilattua... Ainakin silloin kun Vertuille oli Pariisissa jonkintapanen kabinetti tila varattu, siellä kuulemma haastateltiin toiveita mitä pitäisi löytyä softapuolelta ja vähän muualtakin. Kännykkä mittatilaustyönä. Tiedä sitten jos on muuttunu kun en ole nähny kuin vilauksen kerran Vertusta livenä.
   

Jaa tämä viestiketju