Kännykkä sekoamis pisteessä?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Legoman, 11/3/07.

 1. Legoman

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/1/06
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Eli tossa alkoi känny sekoilla, formatisoin sen, ja palautin varmuuskopion, ja sen jälkeen känny ei toimi ollenkaan; känny sanoo joka välisä järjestelmä virhettä, ja kun panee sen pääle, niin tulee sysap: järjestelmävirhe ja Phone: järjestelmävirhe, mutta känny siltikin boottaa, ja sitten kun känn menee valmiustilaan, niin tulee unlockmms: järjestelmävirhe, ja kaikissa ohjelmissakin tulee käynistyttesääs Ohjelmannimi: järestlemävirhe, ja sen taki piti formatisoida, kun se "sovellukset" ei toiminut, ja eipä toimi vieläkään, kännynä on nokia 3660 toisiksi uusimmalla softalla, ja se järjestelmävirheet tulee myös alussa, ja tulee joku startsys/start jne järjestelmävirhe, pitääkö känny heittää seinään ja hankkia uusi? Ja teksitivistin kirjoittaessakin tulee vaan numeroita...
   
 2. yepp

  yepp Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  32   0   0

  Liittynyt:
  30/10/03
  Viestit:
  2100
  Tykkäykset:
  68
  Puhelinmalli:
  Samsung galaxy S8+
  Ooks kokeillu formatoida sitä uudelleen? Ilman että palautat mitään kopiota puhelimesta, asentele softat uusiksi manuaalisesti. Ni siis että jos joku softa aiheuttaa sen sekoilun, niin kun palautat kopion puhelimesta, palautat ongelmankin.
   
 3. Legoman

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/1/06
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Noniin, joutin käyttämään 16mt korttia, kun sisko vei 256mt kortin kun se tarvi sitä kamerassa, ja palautin pienemässä olevan varmuuskopion, ja sitten otin kopion siitä isomasta, niin alko toimimaan :). Lukkoa.
   

Jaa tämä viestiketju