kännykkä päivystämään itse maileja ja facebookkia?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja miklomoe, 11/5/11.

 1. miklomoe

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/07
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  7
  Onko sellasta mahdollisuutta olemassa tai miten saada kännykkä sellaseksi, että aina kun näppäinlukko avataan, se automaattisesti tarkistaa itse sähköpostit ja facebookin viestit ja ehkä jopa netin keskustelufoorumien uudet kommentit ja ilmoittaa äänimerkeillä uusista viesteistä/kommenteista?
  Ja wlan tilassa se tekis päivystyskierroksen vaikka 5 minuutin välein kaikki läpi, ilmoittaa äänimerkeillä uusista viesteistä jne?

  Semmonen olis kätevää, ei tartte kyttäillä ja aina manuaalisti availemaan ja tarkistelemaan että joko nyt tuli jotain viestii..vois sitten keskittyy johonki muuhun.

  Odotan nokian uutta E6 kännyä, kun se tulee,ostan sen.. Ja toivon että siinä kännys olis tämä mahdollisuus..
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Monet kehittynee puhelimet hanskaa hommat, eli mailin ajastettu haku, tai push mail on nykyään aika peruskamaa, samoin FaceBoook asiakas ohjelmat, ja RSS lukijat.

  Toiveesesi on se ero että tekevät sitä kokoajan (tai manuaalisesti), eikä vasta sitten kun aukaiset näppislukon. Jälimmäinen ei edes olisi kovin käytännöllistä, veisi aikaa ja rerusseja juuri silloin kun käyttäjä on todennäköisesti tekemässä juur jotain muuta tai jos aukaisee näppis lukon tarkistaakseen mainitsemasi asiat, niin laite vasta aloittaisi niiden tutkimisen, jälkimmäistä halutessa manuaali päivitys voisi toimia.
   

Jaa tämä viestiketju