Kännykkä on vaarallinen sairaalassa, kertoo uusin tutkimus.

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja J.J-75, 10/9/07.

 1. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=31287&tyyppi=1


  Kuulemma johtuisi GPRS liikenteestä... Noo, ei mulla silti sydän koneen tai muun sellasen päälle välähtäisi kännykkää laittaa välttämättä. Kai niitäkin on. Mutta kyllä on mielenkiintosta taas kun tulee ristiriitasta tutkimusta. Mikä lienee lopullinen totuus. Uutinen jäi vajaaksi niiltäosin, että mitä koneet ja laitteet häiriintyi ja miten. Tutkimustuloksia laajemmin olisin kaivannut.
   
 2. Sonic Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2135
  Tykkäykset:
  3
  No ooh. Hienoa, että tätäkin joku tutkii. Ainahan sairaalassa pitää kulkea matkapuhelin suljettuna, sehän on selvä homma.

  Ainakin naistenklinikalla henkilökunnalla on juuri näitä Nokia 1100 malleja, joissa ei ole mitään ylimääräistä. Lisäksi siellä ei edes kuulu alimmissa kerroksissa kuin tietty operaattori, sama on Hus:lla.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Lainaus tuolta

  Onko vai eikö ole syypää GPRS :) ja haitallinen verrattuna mihin? SMSään, puhelun aloitteluun? vai valmiustilassa oloon?

  Juttu ei kerro millaisilla (verkon) kännyköillä Jenkit olivat kokeilleet, kännyköitä ja tekniikoita on monenlaisia.

  Viimeinen kappale muuttaa aika paljon mielikuvaa mitä otsikoinnista pikaisesti tuli mieleen. ja siihen mouhkaamiseen että luureja pitää sammutella ulko-ovella tai muuten laitteet sekoaa.

  Onko joku törmännyt tilastoihin joissa selviäisi kuinka paljon vakavia vaurioita on syntynyt kännyköiden takia ja missä?
   

Jaa tämä viestiketju