Kännykkä netin kautta Venäjältä?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja lapingultah, 24/12/07.

 1. lapingultah Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/4/05
  Viestit:
  84
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Pixel
  Löysin tuossa netistä aiemmin puolivahingossa juttua Samsungin E480 puhelimesta (http://www.mobile-review.com/review/samsung-e480-en.shtml ja http://www.samsung.ru/products/phones/gsm/sgh-e480/) joka iski aika lujaa yksinkertaisuudellaan ja ulkonäöllään. Ihmettelin tovin kun ei Googlekaan tahtonut löytää tuota myyviä kauppoja, mutta sitten selvisi että kyseistä mallia myydään vain Venäjällä.

  Nyt hakusessa olisi siis Venäläinen (tai muuten vaan kyseistä mallia myyvä) nettikauppa jossa olisi hyvä olla a) kotisivuilla edes jotakin englantia b) mahdollisuus maksaa Electronilla / PayPalilla c) tietysti kuljetusmahdollisuus Suomeen.

  Tuossakin mallissa on kuitenkin englannin kieliset valikot ja taajuudet niin että Suomessakin toimii, joten sikäli kaikki on ok. Onko kellään kokemusta puhelimen tilaamisesta tuolta itänaapurin puolelta? Eihän sinne mahdoton matka autollakaan olisi mennä käymään mutta kun nyt eletään tätä internetin ihmeellistä aikakautta niin mitäpä suotta :)
   
 2. jemaliahz

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  22/11/07
  Viestit:
  46
  Tykkäykset:
  0
  Jotenkin kuullostaa vähän hasardilta toi sieltä postitse jonkin tuotteen toimittaminen. Kaveri asui muutamia vuosia venäjällä ja ensimmäisen viikon jälkeen ilmoitti tekstiviestillä, että postitse ei kannata sitten lähetellä mitään jos haluaa sen tulevan perille. Käytännössä sinne / sieltä piti kamat kuljettaa näillä isoilla globaaleilla kuriirifirmoilla.

  -J-
   
 3. Rusina_93

  Rusina_93

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/07
  Viestit:
  137
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  DNA
  Venääjältä...

  ...kun jotain arvokasta lähetät niin sinne postiin se myös jää. Kokemuksia on! Kerran lähetin rahaa hillopurkissa, perille tuli :)
   

Jaa tämä viestiketju