Kännykkä Etelä-Koreasta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Acidnator, 13/12/08.

 1. Acidnator Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  27/10/02
  Viestit:
  396
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  S7
  Hetken Googlettelun jälkeen en saanut tyydyttävää vastausta ulos internetistä niin kysytäänpä täällä vielä ammattilaisten keskuudessa. Edessä on siis reissu Etelä-Koreaan tuossa ensiviikon lopulla, ja kaikenmoinen elektroniikka vähemmän yllättäen allekirjoittanutta kiinnostaa. Matkapuhelimen tuominen tietenkin yhtenä mahdollisena vaihtoehtona. En kuitenkaan saanut oikein selvyyttä että mikä mahtaa olla kyseisen maan käytössä oleva matkapuhelintekniikka? Ilmeisesti GSM-verkkoa siellä ei ole ollenkaan, vaan käytössä on joku oma 3G-tekniikka? Kuitenkin kuulin tarinaa että ystäväni matkaseuralaisella oli toiminut Suomesta tuotu puhelin Elisan kortilla. Kysymys siis kuuluu että mitä tekniikkaa siellä sitten tunnustetaan, kun netti oli taas sitä mieltä että mikään meillä tunnetuista neljästä taajuudesta ei ole käytössä.
   
 2. oopee

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/7/02
  Viestit:
  272
  Tykkäykset:
  0
  Koreassa on sekä CDMA että WCDMA käytössä eli 3G. Lisäksi porukalla on luureja jotka tukevat DMB:tä eli Korean mobiilitelkkari standardia (puhelimissa on hieno marssi-antenni :)). Nokiaa E-Koreasta, et löydä, mutta Sampan/LG ostoon korea on hyvä paikka, mutta Suomessa puhelin toimii ainostaan 3G:ssä..

  Tervemenoa, itse viihdyin ja söinkin kaikki mitä eteen kannettiin...lisäksi Korealaiset ovat hämmästyttävän samanlaisia mitä suomalaiset (juovat itsensä pyödän alle, heilläkin on Votkansa, jauhavat ksylitolia ja käyvät saunassa).

  Alkumakua :)
  http://www.youtube.com/watch?v=mHYaX9bsf6Q
   
 3. Dukez Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  14/10/04
  Viestit:
  199
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 1020
  Offtopic:

  ihan mielenkiintoista tietää tuommoisia :) Anthony Bourdainin ruokaohjelman (jimiltä) mukaan, myös stressaantuneet japanilaiset harrastava yllättävän paljon tuota ryyppäämistä
   
 4. DiiZei

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/3/07
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Eli voisitko vielä selventää että mitä tämä tarkoittaaa? Suomessa ei joka paikassa ole 3g:tä ja niissä paikoissa puhelin ei sitten toimi lainkaan?

  Itsekin menossa E-Koreaan ja elektroniikan tuonti kiinnostaisi. Mutta ilmeisesti kännykkää ei sitten kannata tuoda? Vähän asian vierestä, kannattaiskohan sieltä tuoda Känönin digijärkkäriä?
   
 5. MGM

  MGM dıʌ

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  17/11/08
  Viestit:
  16223
  Tykkäykset:
  5164
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5 Black
  kyllä se taitaa sitä tarkoittaa.

  * Japan and South Korea use third generation (3G) wireless communications - no GSM 850/900/1800/1900 MHz coverage.

  http://www.worldtimezone.com/gsm.html
   

Jaa tämä viestiketju