Kännykän korjaus

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja paskajaska, 20/12/06.

 1. paskajaska Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/12/06
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Miulla oli toi motorola e398 taskussa kun käytiin veneilemässä ja se siitä pikkasen kastu eikä suostunut toimimaan sen jälkeen. Tuosta nyt jokunen vuosi aikaa niin saisko sitä millä tavoin itse korjattua? esim jotain ohjetta miten toimis.
  Nyt kun akun laittaa paikoilleen ja laturin seinään ja painaa käynnistysnäppäintä niin se sanoo plop ja täräsii pikkasen.
   
 2. psymbiote

  psymbiote Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  29/2/04
  Viestit:
  2167
  Tykkäykset:
  18
  Jos puhelin on kastunut jo vuosia sitten, ja asialle ei silloin mitään tehty, niin veikkaisin että peli on menetetty. Ainakin kotikonstein korjauksen voit unohtaa...
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Mistä näitä löytyy... hmm...
   
 4. yepp

  yepp Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  32   0   0

  Liittynyt:
  30/10/03
  Viestit:
  2101
  Tykkäykset:
  68
  Puhelinmalli:
  Samsung galaxy S8+
  Mietin ihan samaa...
   
 5. Nasutin

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/10/05
  Viestit:
  366
  Tykkäykset:
  2
  Helppo hommahan tuo on.Purat kännykän niin että pääset käsiksi piirilevyyn ja komponentteihin.Sitten vaan vaihdat kosteuden turmelleet osat uusiin.Kannattaa ostaa aika pieni kolvi että saa kolvattua pienimmätkin osat irti.Sitten vaan soitat motorolalle ja pyydät heitä lähettämään uudet osat.Kannattaa myös olla aika tarkkana kun kolvailee noita uusia osia paikoilleen muuten voi käydä niin ettei puhelin edes sano plop tai tärise.Kannattaa kuitenkin kokeilla ei se niin vaikeata ole.

  Hyvää Joulua.
   
 6. kimmo Vieras

  0   0   0

  Mukava huomata, että näin Joulun alla täältäkin löytyy kannustavia ja auttamishaluisia ihmisiä. Uusien käyttäjien kohdalla tämä on erittäin tärkeätä. Näin saamme heidät opastetuksi MP-foorumin tavoille heti alusta pitäen.
  Itsekin myös toki melko pitkälti samaa mieltä, että asialle olisi pitänyt jo aikaa sitten tehdä jotain..varsinkin jos merivedestä oli kyse. Kuitenkin, jos kyse olisi omasta puhelimestani, niin minä avaisin sen ja katsoisin mitä se on syönyt. Hammasharja käteen ja piirilevyn/kontaktipintojen putsaukseen. Mitään et voi hävitä, voittopuolelle voit laskea kokemukset puhelimen avaamisesta, ja edellyttäen että saat sen kasaan vielä ja lottovoiton sattuessa, mahdolllisesti luurin kuntoon.
  Huonompiakin tapoja on kuitenkin aikaansa kuluttaa.
   
 7. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Onhan se näinkin... jos tykkää räplätä. Itse kans syyllistyn räpläämään jotain olematonta. Harmi vaan että aikaa ei ole sellaseen. On suunnattava se tehokkaampin juttuihin. Kaljatuoppiin sortuu moni kun ei ole tekemistä, lycka till nyt sitten.
   

Jaa tämä viestiketju