Mobiili.fi Julkistukselle vahvistus – samalla ennennäkemättömät vuotokuvat uusista Google-puhelimista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  Google on vahvistanut järjestävänsä 4. lokakuuta tilaisuuden, jossa tullaan esittelemään odotetusti ”ensimmäiset Googlen puhelimet” Pixel ja Pixel XL.

  Yöllä Suomen aikaa verkkoon vuoti myös toistaiseksi parhaimmat kuvat Googlen tulevista uutuuksista. Oheiset kuvat julkaisi Android Police -sivusto. Aiemmin uusia Google-puhelimia ei ole nähty selkeissä live-kuvassa molempia rinnakkain.

  Pixel ja Pixel XL eroavat käytänössä vain kooltaan – niin ulkonäöllisesti kuin muuten teknisiltä ominaisuuksiltaankin ne ovat yhteneväisiä. Pixel tarjoaa 5 ja Pixel XL 5,5 tuuman näytön. Kuvissa nähdään puhelinten alumiinirakenne, jonka täydentää lasialue takana ylhäällä sormenjälkitunnistimen ja kameran ympärillä.

  Pixeliin ja Pixel XL:ään odotetaan aiempien tietojen perusteella myös Qualcommin Snapdragon 820/821 -järjestelmäpiiriä, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 12 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukameraa. Puhelin valmistaja on HTC, mutta sen rooli on jäämässä taustalle Nexuksia enemmän.

  Nexuksista poiketen uudet puhelimet saavat myös oman käyttöliittymänsä ja Pixel Launcherin. Puhelimet tulevat heti vielä julkaisemattomalla Android-käyttöjärjestelmän 7.1 Nougat -versiolla.

  [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju