Mobiili.fi Julkistamaton Lumia 650 uudessa lehdistökuvassa – onko tässä viimeinen Lumia?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2133
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lumia 650 on nähty aiemmin live-kuvissakin


  Microsoftin Lumia 650 on pompannut jälleen esille uudessa vuotokuvassa. Myös vuotaja on tuttuakin tutumpi, Evan Blass eli @evleaks, joka paljasti alta löytyvän väitetyn lehdistöotoksen uutuus-Lumiasta Twitterissä.

  Kuten Blasskin twiittaa, aiempien huhujen mukaan Lumia 650 voisi olla jäämässä historian viimeiseksi Lumia-puhelimeksi. Jatkossa Microsoftilta voisi olla olla luvassa huhutusti ja spekuloidusti Surface-huippupuhelin.

  Aiempien huhujen perusteella Lumia 650 ei teknisesti eroaisi kovin merkittävästi parempaan suuntaan aiemmasta Lumia 640:stä. Merkittävin ero uutuudessa olisikin rakenteessa ja metallireunoissa.


  Microsoft Lumia 650 — the last Lumia, it's been said — press shot. pic.twitter.com/n4HdOAYOMK

  — Evan Blass (@evleaks) 3. helmikuuta 2016

  4G-puhelin Lumia 650 sisältäisi viiden tuuman näytön 1280×720 pikselin HD-tarkkuudella, kahdeksan ja viiden megapikselin kamerat, Qualcommin Snapdragon 210 -sarjan järjestelmäpiirin, yhden gigatavun RAM-muistia, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä muistikorttipaikan. Virtaa tarjoaisi 2 000 milliampeeritunnin akku.

  Järjestelmäpiiri olisi näin Lumia 650:ssä eri kuin Lumia 640:ssä, mutta ominaisuuksissa suurin hyppäys olisi näillä näkymin etukamerassa. Lumia 640:ssä on vain yhden megapikselin etukamera, kun nyt Lumia 650 olisi saamassa viisi megapikseliä, kuten jo vaikkapa kookkaammassa Lumia 640 XL:ssäkin oli.

  Käyttöjärjestelmänä Lumia 650:ssä olisi luonnollisesti heti tuorein Windows 10 Mobile -versio.

  Microsoftin on huhuttu nyt julkistavan Lumia 650:n ilman sen suurempaa spektaakkelia joskus helmikuun puolivälissä, todennäköisesti kuitenkin ennen 22. helmikuuta Barcelonassa alkavaa Mobile World Congressia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju