Mobiili.fi Julkaiseeko HTC vuoden lopulla iPhone-kaksoisolennon?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oletettu HTC Aero eli A9 vuotokuvassa


  HTC:n loppuvuoden puhelinuutuudet ovat puhuttaneet useaan otteeseen, mutta silti mahdollisista julkaisuista on liikkeellä hyvin vähän vahvistettuja faktoja. Nyt pakkaa sekoittavat uudet kuvat, joissa tuleva HTC-puhelin on oletettavasti nähtävissä.

  Artikkelin alkuun liitetyn kuvan väitetään esittävän HTC:n Aero-nimellä kulkevaa uutuuspuhelinta. Designvalinnat ovat erikoisia, sillä puhelin on kiistatta kovasti vierellä esiintyvän iPhonen näköinen. Toisaalta toinen vastaava kuva oli vastikään paljastettu väärennökseksi, mikä vie hieman uskottavuutta myös uudelta kuvamateriaalilta.

  HTC Aero on piipahdellut otsikoissa kesäkuusta lähtien, jolloin tunnetut sarjavuotajat @evleaks ja @upleaks vihjasivat kyseessä olevan uusi ja mahtava HTC-puhelin. Sen julkaisun odotetaan tapahtuvan vielä tänä vuonna. GSMArenan saamien tietojen mukaan Aeron todellinen nimi saattaisi kuitenkin olla HTC A9.

  Lisäksi pakkaa sekoittaa HTC O2, josta kiinalaiset lähteet kertoivat viime viikolla. Myös tähän laitteeseen on huhuttu huippuluokan ominaisuuksia ja viimeisintä tekniikkaa.

  Tällä hetkellä HTC-puhelinten lähitulevaisuus onkin hieman epäselvä. Lienee turvallista olettaa, että yhtiö paljastaa jonkinlaisen uuden huippupuhelimen ennen vuoden loppua. Nähtäväksi kuitenkin jää, millainen puhelin tarkalleen on kyseessä, miten se nimetään ja saapuuko markkinoille useampia malleja samanaikaisesti.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju