Mobiili.fi Joululahjavinkit: Tässä edulliset älypuhelimet pukinkonttiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Mobiilipukki odottelee jo kuumeisena joulua
  Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja nyt Mobiili.fissä starttaamme joululahjavinkkimme. Aloitamme puhelimien halvimmasta päästä ja valikoimme vinkkeihimme eri valmistajien edullisia puhelimia, joissa on hyvä hinta-laatusuhde. Vielä on vajaat pari viikkoa hankkia viimeiset lahjat pukinkonttiin.

  Seuraavina päivinä tulemme julkaisemaan vinkkimme myös keskihintaisiin ja kalliisiin älypuhelimiin. Tämän jälkeen vuoroon saapuvat eri hintaluokkien tabletit sekä lisävarusteet ja muut mahdolliset mobiiliset joululahjat.  [​IMG]
  Toisen sukupolven Moto E


  Motorola Moto E

  Moto E on Motorolan halvin älypuhelin ja siinä on hintaansa nähden hyvät tekniset ominaisuudet. Lähes puhdas Android ja Qualcommin Snapdragon 410 -järjestelmäpiiri takaavat sulavan käytön. Puhelimessa on 4,5 tuuman näyttö 960×540 pikselillä, gigatavu RAM-muistia kahdeksan gigatavua tallennustilaa, muistikortti paikka sekä viiden megapikselin takakamera ja VGA-tasoinen etukamera. Puhelin saa Android 6.0 Marshmallow -päivityksen. Moto E LTE tukee 4G-verkkoyhteyksiä ja maksaa noin 129 euroa.

  [​IMG]
  Lumia 550


  Microsoft Lumia 550

  Microsoftin edullisin Windows 10 -älypuhelin saapui markkinoille sopivasti ennen joulua. 4,7 tuuman HD-näyttö ei ole peruskauraa tässä hintaluokassa. Windows on totutusti ollut vahvoilla edullisissa puhelimissa. Snapdragon 210 -järjestelmäpiiri vauhdittaa puhelinta tukenaan gigatavun verran RAM-muistia. Viiden ja kahden megapikselin kameroiden lisäksi laitteessa on kahdeksan gigatavua tallennustilaa ja muistikorttipaikka. Hintaa tällä edullisessa Windows-luurilla on 119 euroa.

  [​IMG]
  Honor Holly


  Honor Holly

  Huawei on Honor-brändillään kerännyt Suomessa mukavasti markkinaosuutta. Edullisin Honor-laite, Honor Holly, on hintaluokassaan varsin tasokas laite. Viiden tuuman HD-näyttöä ja 16 gigatavun tallennustilaa ei jokaisessa edullisessa puhelimessa ole. Honor Hollyssa on myös Mediatekin MT6582 -järjestelmäpiiri, gigatavua RAM-muistia, muistikorttipaikka, kahdeksan megapikselin takakamera ja kahden megapikselin etukamera. Puhelin toimii Android 4.4 KitKatilla ja EMUI -käyttöliittymällä. Vielä ei ole tietoa, saako puhelin uusinta Androidia. Tällä laitteella on hintaa 139 euroa.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy J1


  Samsung Galaxy J1

  Galaxy J1 on vinkkiemme huokein laite. Teknisiltä ominaisuuksiltaan laite on varsin vaatimaton, mutta se sopii niin hintansa kuin kokonsa puolesta myös esimerkiksi lapsen ensimmäiseksi älypuhelimeksi. Puhelimessa on 4,3 tuuman kosketusnäyttö 800×480 pikselillä, neljä gigatavua tallenustilaa, 512 megatavua RAM-muistia, viiden megapikselin takakamera, kahden megapikselin etukamera ja Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmä TouchWiz -käyttöliittymällä. Galaxy J1 maksaa edullisimmillaan alle 90 euroa.

  [​IMG]  LG Leon

  LG:ltä on tullut Suomen markkinoille useita edullisia älypuhelimia ja yksi niistä on LG Leon. Sen erikoisuus on takapuolelta löytyvät lukitus- ja äänenvoimakkuusnäppäimet. Qualcommin Snapdragon 410 -järjestelmäpiiri vauhdittaa pakettia ja kuvaaminen onnistuu viiden megapikselin takakameralla tai VGA-tasoisella etukameralla. Puhelimessa on myös 4,5 tuuman näyttö 854×480 pikselillä, gigatavu RAM-muistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, muistikorttipaikka ja Android 5.0.2 Lollipop LG:n käyttöliittymällä. LG Leon maksaa noin 119 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju