Mobiili.fi Joululahjavinkit: Parhaat tabletit laatutietoiselle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  Laadukas taulutietokone voi tarjota huvia ja hyötyä moneksi vuodeksi eteenpäin. Tablettien käyttöikä on yleensä pidempi kuin älypuhelimilla, ja siksi laitteen valintaan kannattaakin kiinnittää huomiota, että laite toimii hyvin myös tulevaisuudessa. Tässä muutamia ehdotuksia huippuluokan tablettia etsiville.

  Apple iPad

  Applen iPad-mallisto on vuodesta toiseen suosittu, ja myös sovellus- ja oheislaitetarjonta iPadeille on erinomainen. Applen tarjoaa iPadejään tätä nykyä kolmessa eri kokoluokassa.

  Perus-iPadejä edustaa 9,7-tuumaisella näytöllä varustettu iPad Air 2. Kolmeytimisellä suorittimella varustettu, vain 6,1 milimetriä paksu esiteltiin jo reilu vuosi sitten, mutta on edelleen todella tehokas ja nopea laite. iPad Air 2:n suositushinnat alkavat 509 eurosta, 128 gigatavun tallennustilalla ja 4G LTE -yhteydellä varustetun version maksaessa 829 euroa.

  [​IMG]  Pienempien ja kevyempien tablettien ystäville sopii viime syksynä esitelty iPad mini 4. Mini-sarjan uusin tulokas on ohut, tehokas ja varustettu erinomaisen väritoiston tarjoavalla 7,9-tuumaisella näytöllä. iPad mini 4 -mallien hinnat alkavat 409 eurosta.

  Suurin ja uljain iPad-malli on tänä vuonna esitelty uusi iPad Pro. Peräti 12,9-tuumaisella näytöllä varustettu laite on todella tehokas ja omaa neljän gigatavun RAM-muistin. iPad Pro tukee myös Apple Pencil -ohjauskynää, ja soveltuu hyvin esimerkiksi piirtäjille. iPad Pron suositushinnat alkavat 939 eurosta.

  Samsung Galaxy Tab S2

  Samsungin Galaxy Tab S -sarjan toinen sukupolvi tarjoaa todella ohuita ja kevyitä sekä todella erinomaisilla näytöillä varustettuja Android-tabletteja kahdessa eri kokoluokassa. Saatavilla on sekä 8- että 9,7-tuumaisilla näytöillä varustetut versiot, ja niiden Super AMOLED -näytöt eivät juurikaan jätä toivomisen varaa sen enempää tarkkuuden kuin väritoistonkaan suhteen. Tab S2 -mallien hinnat ovat välillä 499 – 699 euroa.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy Tab S2 9.7


  Samsung Galaxy View

  Samsungin erikoinen Galaxy View venyttää tabletin käsitettä, sillä kyseessä on lähinnä television ja videoiden katseluun viehtyneelle käyttäjälle tarkoitettu mediakeskus. Peräti 18,4-tuumaisella kosketusnäytöllä varustetun, 2,65 kilogrammaa painavan Android-laitteen takapuolelta löytyykin seisomatuki ja kantokahva, eli aivan perinteisestä sylitabletista ei ole kyse. Samsung Galaxy View’n suositushinnat alkavat 749 eurosta.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy View


  Sony Xperia Z4 Tablet

  Sonyn viime keväänä esittelemä Xperia Z4 Tablet on 10,1-tuumaisella näytöllä varustettu, tehokas Android-tabletti, joka on ohut ja näytön kokoon nähden kevyt laite. Se tarjoaa erinomaisen näytön väritoiston sekä hyvän akkukeston. Lisäksi se on vesi- ja pölytiivis, eli se ei kavahda esimerkiksi kosteaa lukutuokiota kylpyammeessa loikoillen. Xperia Z4 Tabletin hinnat alkavat hieman alle 600 eurosta.

  [​IMG]
  Sony Xperia Z4 Tablet

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju