Mobiili.fi Joululahjavinkit: nämä älykellot ovat markkinoiden kärkeä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  Nyt joululahjavinkeissämme pureudumme älykelloihin. Ne rupeavat pikku hiljaa yleistymään ihmisten keskuudessa, joten tarjoamme tässä kattauksen parhaimpia älykelloja, jotka ovat markkinoilla. Älykello sopii hyvin lahjaksi henkilölle, joka haluaa pysyä teknologisen kehityksen aallonharjalla.

  Samsung Gear S2

  Samsungin uusin älykello Gear S2 ei ole vielä ollut markkinoilla pitkään. Tizen-käyttöjärjestelmällä toimivasta älykellosta on tarjolla kaksi eri versiota, joista kalliimmassa on nahkainen ranneke. Gear S2:n erikoisuus on sen pyörivä kellokehä, johon on liitetty erilaisia toiminnallisuuksia.

  Samsung on kertonut, että Gear S2 ja Gear S2 classic toimivat kaikkien Android-puhelimien kanssa, joissa on Android 4.4 KitKat tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio ja vähintään 1,5 gigatavua RAM-muistia. Kannattaa siis varmistaa, että lahjansaajalla on yhteensopiva älypuhelin kellon kanssa. Gear S2:n perusversio maksaa noin 350 euroa ja Classic-versio noin 400 euroa.

  [​IMG]
  Samsung Gear S2


  Huawei Watch

  Huawein Watch -älykello lienee yksi tyylikkäimpiä älykelloja markkinoilla. Android Wearilla toimiva älykello on yhteensopiva useiden Android- sekä iOS-laitteiden kanssa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kello-osa, safiirilasinen näyttö ja metallinen tai nahkainen ranneke jättävät tuskin ketään kylmäksi.

  Nahkarannekkeella Huawei Watch maksaa noin 400 euroa ja metallirannekkeella vajaat 500 euroa.

  [​IMG]
  Huawei Watch tulee kolmena eri värivaihtoehtona


  Apple Watch

  Apple Watch lienee menestynein älykello markkinoilla. Suomeen se saapui pitkän odotuksen jälkeen. Ei ole mikään yllätys, ettei Apple Watch toimi kuin iPhone-puhelinten kanssa, joten Android-käyttäjälle tätä ei kannata ostaa. Apple Watchia on tarjolla kahdessa eri koossa.

  Apple Watchista on tarjolla kymmeniä eri variaatioita, joten hinnatkin vaihtelevat melkoisesti. Edullisimmillaan Apple Watchin saa reilulla 400 eurolla, mutta kalliimmat, kultaiset versiot maksavat yli 10 000 euroa.

  [​IMG]
  Apple Watch Sport – edullisin Apple Watch


  Motorola Moto 360 (2nd Gen)

  Motorola esitteli tänä vuonna toisen sukupolven Moto 360 -älykellot ja ne ovat ehtineet Suomessakin myyntiin. Laite toimii Huawei Watchin tapaan Android Wearilla ja on yhteensopiva useiden Android- sekä iPhone-älypuhelinten kanssa. Moto 360:stä on tarjolla kaksi eri versiota. Perusversion kello-osa on valmistettu metallista ja rannekkeet ovat nahkaa. Sport-versiossa vähävirtaisempi näyttö ja tuki GPS-yhteyksille – toisin kuin perusversiossa.

  Moto 360 Sport maksaa noin 300 euroa ja perusversioiden hinnat pyörivät 350 euron molemmin puolin.

  [​IMG]
  Moto 360 -älykellojen eri vaihtoehtoja


  LG Watch Urbane

  LG:n pyöreänäyttöinen älykello on vinkeistämme vanhin, mutta edelleen varsin pätevä älykello. Android Wear -käyttöjärjestelmää hyödyntävä älykello on tyylikäs ja sen kello-osa on metallinen. Nahkasta valmistettu ranneke takaa mukavan käyttökokemuksen.

  Watch Urbane toimii niin ikään useiden Android- ja iOS-puhelimien kanssa; kiitos Android Wearin. Vedenkestävä älykello maksaa reilut 250 euroa.

  [​IMG]
  LG Watch Urbane


  Pebble

  Pebbleä kutsutaan välillä älykellopioneeriksi, sillä se toi ensimmäisiä älykelloja markkinoille. Yhtiö hyödyntää AMOLED- tai LCD -näyttöjen sijasta värillisiä e-paperinäyttöjä, jotka kuluttavat huomattavasti vähemmän virtaa. Tämän ansiosta Pebblen älykellojen akku kestää pitkään. Kellojen akkukestot vaihtelevat viikosta kymmeneen päivään.

  Yhtiö myy verkkokaupassaan tällä hetkellä kaikkia älykellojaan – ensimmäisestä Pebblestä alkaen. Hinnat vaihtelevat 100 eurosta 300 euroon.

  • Pyöreänäyttöinen Pebble Time Round: 299,99€
  • Pebble Time Steel: 269,99€
  • Pebble Time: 219,99€
  • Pebble Steel: 149,99€
  • Pebble Classic: 99,99€
  [​IMG]
  Uusin Pebble Time Round

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju