Mobiili.fi Joululahjavinkit: Mukavat lahjakortit ja lisävarusteet kuusen alle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  Tämänpäiväisessä joululahjavinkkiartikkelissamme nostamme esille erilaisia hyödyllisiä lisävarusteita ja muita mahdollisia mobiilipalveluihin liittyviä joululahjaideoita. Aiemmin olemme julkaisseet vinkkimme jo edullisista, keskihintaisista ja kalliista älypuhelimista.

  Lahjakortit

  Erilaiset lahjakortit ovat usein nimensä mukaisesti lahjoja. Urheilua seuraavalle ystävällä tai perheenjäsenelle voi ostaa Viaplayn urheilupaketin, joka pitää sisällään paljon erilaista urheilua kuten Euroopan parhaat jalkapallosarjat, KHL- ja NHL-jääkiekon ja rutkasti Golfia. Kuukauden tilauksen saa 24,95 eurolla. Paketissa tulee myös Viaplayn peruspalvelu, jossa on paljon elokuvia ja sarjoja – se maksaa 8,95 euroa kuussa.

  [​IMG]

  Toinen mainio vaihtoehto on Netflixin lahjakortti. Netflix on Viaplayn tapaan suoratoistopalvelu, josta löytyy paljon elokuvia ja sarjoja. Palvelu maksaa 7,99, 9,99 tai 11,99 euroa kuussa paketista riippuen. Jos taas käyttäjä on enemmän musiikinystävä, voisi hänelle ostaa lahjakortin Spotify -musiikkipalveluun. Lahjakorttien arvot ovat 10, 30 tai 60 euroa ja sen lahjan saaja voi käyttää haluamallaan tavalla.

  Jos tuttu pitää paljon suomalaisesta Liiga-kiekosta, voi hänelle hakkia Ruutu+ -palvelun, joka maksaa 29,95 30 päivän katseluoikeudella ja 74,95 euroa 90 päivän katseluoikeudella. Suomen kovimman jääkiekkoliigan lisäksi käyttäjä pääsee nauttimaan esimerkiksi MM-rallista ja MotoGP:stä.

  [​IMG]

  Lahjaksi voi myös hankkia sovelluskauppojen lahjakortteja. Google Playn lahjakortteja on tarjolla 15, 25 ja 50 euron arvoisina, kun taas iTunes -lahjakortit ovat tarjolla 15, 25, 50 ja 100 euron arvoisina. Lahjakortilla voi ostaa sovelluksien ja pelien lisäksi myös kirjoja, musiikkia ja elokuvia.

  Näitä lahjakortteja voi hankkia eri elektroniikkakaupoista, joistain elintarvikemyymälöistä ja R-kioskeilta.

  [​IMG]Handsfree -kuulokkeet

  Paljon autoilevalle tai puhelimessa puhuvalle ihmiselle kannattaa ostaa Handsfree -kuuloke – ellei hänellä jo ole sellaista. Handsfree -kuulokkeita on monenlaisia eri hintaluokissa. Halvimmat kuulokkeet lähtevät kaupasta mukaan vajaalla 30 eurolla, mutta kalleimmat pyörivät 100 euron hintaluokassa.

  Suojakuoret

  Yksi hyvä joululahja voisi olla suojakuori älypuhelimelle tai tabletille. Monet omistavat nykyään älypuhelimen ja olisi sääli, jos se hajoaisi. Suojakuori suojaa älypuhelinta ja vähentää hajoamisriskiä. Lompakkokuoret ovat nykyään hyvinkin suosittuja älypuhelimissa. Muista kuitenkin tarkastaa lahjansaajan älypuhelimen merkki ja malli ennen lahjan ostamista, jotta ostat oikean suojakuoren.

  [​IMG]
  Näytön peittävät Flip Cover -suojakuoret ovat suosittua


  Aktiivisuusrannekkeet

  Urheilevalle tai aktiivisuuttaan seuraavalle henkilölle oiva lahja voisi olla aktiivisuusranneke. Normaalisti ne laskevat askelten määrän ja ilmoittavat käyttäjälle, jos on istunut liian kauan. Rannekkeet toimivat usein sovelluksen kautta puhelimen kanssa, jonne data tallentuu. Jotkut rannekkeet tarkkailevat myös käyttäjän unen määrää ja laatua.

  Aktiivisuusrannekkeita on markkinoilla paljon ja niiden hinnat pyörivät noin 50-200 euron välillä.

  [​IMG]
  Huawei TalkBand B1 -aktiivisuusrannekkeen näyttöosa irtoaa tarvittaessa handsfree -kuulokkeeksi

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju