Mobiili.fi Joululahjavinkit: Edullisia tabletteja pukinkontin täytteeksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  Tabletit sopivat moneen käyttöön. Niillä voi matkoilla tai laiskotellessa kurkata puhelinta paremmin leffoja ja verkkosivuja, mutta hädän hetkellä tabletti voi sopia myös työtehtävien hoitamiseen. Tässä muutamia ehdotuksia edullista tai keskihintaista lahjatablettia etsivälle.

  Asus ZenPad C 7.0 / ZenPad 7.0

  Seitsentuumaiset ZenPadit ovat Asuksen uutuustableteista halvimpia. 100 ja 200 euron välillä liikkuvat laitteet sisältävät hintaansa nähden monia mukavia ominaisuuksia. Lisäetuna tarjolla on vaihdettavia kuoria, joiden avulla laitteisiin voi lisätä väriä, akkukestoa tai parempaa äänentoistoa.

  [​IMG]
  Asus ZenPad 7.0


  Lenovo Yoga Tablet 2

  Suurempaa 10-tuumaista tablettia hakevan kannattaa tutustua vaikkapa Lenovon Yoga Tablet 2 -laitteeseen. Tabletti erottuu edukseen erityisesti kätevällä tukijalalla, jolla laitteen voi asetella tarpeen mukaan eri kulmiin eri tilanteissa. Yoga Tablet 2:n Android-version hinnat alkavat noin 250 euron tietämiltä. Tämän lisäksi tabletti on saatavana Windowsilla varustettuna.

  [​IMG]
  Lenovo Yoga Tablet 2


  Sony Xperia Z3 Tablet Compact

  Viime vuonna julkaistu kahdeksantuumainen Xperia Z3 Tablet Compact oli aikanaan hintavahko laite, joka tarjoaa mukiinmenevää tehoa ja hyödyllistä vedenpitävyyttä. Nyt laitetta voi kuitenkin saada alle 300 eurolla, mikä tekee siitä varteenotettavan vaihtoehdon sopuhintaista pikkutablettia etsivälle.

  [​IMG]
  Sony Xperia Z3 Tablet Compact


  Apple iPad mini 2

  iPadien laadusta pitävien ja rahoistaan tarkkojen kuluttajien kannattaa ehkä kohdistaa katseensa iPad mini 2:een. iPad mini 4:n julkaisun jälkeen iPad mini 3 poistettiin myynnistä ja teknisesti hyvin vastaava iPad mini 2 jätettiin malliston huokeammaksi vaihtoehdoksi. Nykyhinnoilla kyseessä on ehdottomasti harkinnan arvoinen laite, jos ei kaipaa uusimman tabletin parannettuja tehoja. iPad mini 2:n hinta Applen verkkokaupassa lähtee liikkeelle 309 eurosta.

  [​IMG]
  iPad mini 2


  Asus ZenPad S 8.0

  Hintansa puolesta ZenPad S 8.0 on keskiluokkaa, mutta ominaisuuksiltaan kyseessä on varsin rehellinen lippulaivatabletti. Parhaimmillaan mukana ovat esimerkiksi QHD-näyttö, neliytiminen Intel Atom Z3580 -järjestelmäpiiri ja neljän gigatavun RAM-muisti. ZenPad S 8.0 taipuu siis kaikkeen verkkoselauksesta raskaaseen pelaamiseen asti. Hintaa tabletilla on noin 350 euroa.

  [​IMG]
  Asus ZenPad S 8.0

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju