Mobiili.fi Jouluale: puhelimia, tabletteja ja paljon muuta tarjoushinnoin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Joulua ovat varmasti jo monet odottaneet ja aatto onkin jo huomenna. Suomalaiset elektroniikkakaupat ovat aloittaneet myös joulualen ja pyhien aikana verkkokaupat pysyvät luonnollisesti auki – kivijalkakaupat eivät. Kokosimme hieman mobiililaitteiden tarjouksia, jotta voit tarvittaessa hyödyntää niitä.

  Verkkokauppa.com tarjoaa 16 gigatavun iPad Airia 50 euron alennuksella. Rajoitettu erä myydään 349,90 euron hinnalla. LG G4:n mukana saa LG:n langattoman Bluetooth-kaiuttimen 499,90 euron hintaa, kun normaalisti paketti maksaisi reilut 675 euroa. Helsingin Jätkäsaaren myymälän Outlet-osiossa kaikki tuotteet ovat 20 prosentin alennuksessa 27. päivä.

  [​IMG]  Expertillä on verkkokaupassaan myös paljon alennuksia, joista esiin voisi nostaa edullisen Huawei Y360 -älypuhelimen. Sen hinta on pudonnut 79 eurosta vain 39 euroon. Älypuhelimen voi siis hankkia itselleen alle 40 eurolla. Laajemmin Expertin tarjouksia voi etsiä sen verkkosivuilta.

  Teleoperaattori Sonera on ottanut sanojensa mukaan varaslähdön välipäiväaleen. Muutamien puhelimien hinnat ovat pudonneet muutamilla kympeillä, mutta huomionarvoinen tuote on Sony Xperia M5. 349 euroa maksavaa laitetta myydään yksinoikeudella Soneralla ja kyseessä on hintaansa nähden varsin tasokas laite. Soneralla on myös liittymätarjouksia verkkosivuillaan.

  [​IMG]
  Sony Xperia M5 on hintaansa nähden varsin tasokas laite


  Saunalahdella on sama juttu kuin Soneralla. Mitään päätähuimaavia tarjouksia ei ole, mutta useiden puhelinmallien hinnat ovat pudonneet muutamien kymppien verran. Esimerkiksi Galaxy A3:n ja Honor 6:n hinnat ovat pudonneet 30 euroa.

  Gigantilla ei ainakaan toistaiseksi ole mitään mahtavia joulualennuksia, vaan perinteiset viikkotarjoukset näkyvät sen verkkosivuilla. Nämä ovat kuitenkin voimassa enää tämän päivän, joten huomenna Gigantilta lienee luvassa jotain kovia tarjouksia.

  Maininnan ansaitsevat myös Sonyn Xperia Z5 Compact ja Huawein Honor 7. Molempien hinnat ovat jo jonkin aikaa olleet lähtöhintaa edullisemmat. Xperia Z5 Compactin hinta on lähes kaikissa kaupoissa tippunut 599 eurosta 499 euroon, jolloin se on entistä houkuttelevampi pakkaus. Honor 7:n voi taas hankkia itselleen 369 euron hintaan.

  [​IMG]
  Honor 7 keventää kukkaroa tällä hetkellä 369 euron edestä

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju