Mobiili.fi Joukko maksullisia iOS-sovelluksia nyt ilmaiseksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Sovelluskaupoissa on lähes joka hetki sovelluksia, joista joutuu normaalisti maksamaan mutta jotka ovat juuri sillä hetkellä saatavilla ilmaiseksi. Viikonlopun kynnyksellä BGR jakoi joukon maksullisia iOS-sovelluksia, jotka olivat poikkeuksellisesti ladattavissa ilmaiseksi. Monet näistä alennuksista ovat edelleen voimassa, joten nostamme ne esiin tässä artikkelissa.

  Next – Numbers on aivojumppaan keskittyvä peli, jossa tarkoituksena on napauttaa numeroita järjestyksessä. Tarjolla on kaksi pelimuotoa: Blitzissä yritetään löytää mahdollisimman monta numeroa 60 sekunnissa, kun taas Zenissä yritetään löytää kaikki tarjolla olevat numerot mahdollisimman nopeasti. Normaalisti Next – Numbersin hinta on 1,99 euroa.

  [​IMG]
  Next – Numbers.


  Sky Live on astronomiasta kiinnostuneille sopiva sovellus. Se tarjoaa tietoa siitä, kuinka suuri osa taivaasta on nähtävissä tiettynä aikana tietystä sijainnista ja milloin huomionarvoisia tähtiä tai muita tapahtumia on mahdollista bongata. Normaalisti Sky Liven hinta on 0,99 euroa.

  [​IMG]
  Sky Live.


  Movies With Friends Plus for Netflix yrittää luoda suositun leffapalvelun ympärille sosiaalista kanssakäymistä. Sovelluksella voi saada uusia viihdeideoita seuraamalla, mitä Netflix-sisältöä kaverit selailevat ja katsovat. Normaalisti Movies With Friends Plus for Netflixin hinta on 2,99 euroa.

  [​IMG]
  Movies with Friends Plus for Netflix.


  Lightning Assault on toimintapeli, jossa pelaaja hyppää taistelulentokoneen ohjaimiin. Tarkoituksena on kuljettaa ylhäältä päin kuvattua konetta menestyksekkkäästi taistelusta toiseen. Normaalisti Lightning Assaultin hinta on 0,99 euroa.

  [​IMG]
  Lightning Assault.


  Näiden ilmaislatausten lisäksi lienee syytä mainita Easy Translation, joka ei ole ilmainen mutta on saatavilla alennettuun 6,99 euron hintaan. Vahvaksi kehutulla sovelluksella voi vaivatta kääntää tekstiä jopa 32 kielen välillä.

  [​IMG]
  Easy Translation.


  Huomaathan, että kampanjoille ei ole ilmoitettu loppumisaikaa, eli tarjoukset voivat kadota millä hetkellä hyvänsä. Muista siis tarkistaa sovelluksen hinta ennen lataamista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju