Mobiili.fi Jos kotipainikkeessa vikaa: iPhone 7:n näytölle voi ilmestyä virtuaalinen kotipainike

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone kertoo kotipainikkeen kenties tarvitsevan huoltoa ja luo näytöllä näkyvän virtuaalisen kotipainikkeen korvikkeen.


  Apple vaihtoi tuoreessa iPhone 7:ssä uudenlaiseen kotipainikkeeseen. Varsinaisen painikkeen sijaan kotipainike on nyt liikkumaton kosketuksen tunnistava alue, jonka painallusvaste luodaan värinällä. Uusi painike on todennäköisesti aiempaa liikkuvaa painiketta kestävämpi, mutta silti Apple näyttää esitelleen sille myös ongelmatilanteissa automaattisesti näytölle ilmestyvän virtuaalisen korvikkeen.

  MacRumorsin keskustelupalstalla nimimerkillä iwayne esiintyvä käyttäjä oli törmännyt ominaisuuteen, kun hänen iPhone 7:nsä kotipainike oli alkanut toimia sekavasti painallusten johtaessa muun muassa useisiin värinöihin. Kotipainikkeen ongelmista ilmestyi näytölle ilmoitus, mutta mielenkiintoisemmin näytön alareunaan myös virtuaalinen kotipainike.

  Applen on ensi vuonna tulevassa iPhonessa huhuttu luopuvan täysin erillisestä kotipainikkeesta. Se ja sen sisältämä Touch ID -sormenjälkitunnistin olisivat integroitu näyttöön, joka kattaisi koko iPhonen etupuolen.

  Näin ongelmatilanteissa nyt ilmestyvä uusi virtuaalinen kotipainike voi tarjota esimakua myös tulevasta, ensi vuoden iPhonessa vakiona olevasta ratkaisusta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju